Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου 2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα 5 Ιουνίου 2021 και σε συνδυασμό με το σχολικό πρόγραμμά μας, οι μαθητές/μαθήτριες του σχολείου μας ζωγράφισαν, πραγματοποίησαν κατασκευές, έγιναν συγγραφείς και μέσα από τα καταπληκτικά τους έργα και κατασκευές έστειλαν μηνύματα οικολογικής ευαισθησίας και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας....

"Θέλω να παίξετε για τον Πιερικό, θέλω μόνο νίκες και πάντα αυτό θα σας ζητάω με όποιον κι αν παίζετε"!

 

Στο Ά ΔΑΚ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Πρίν απο ένα ακόμη παιχνίδι (ΠΟ Τρίγλιας - Πιερικός 6/6 17.00΄), ο πρώτος πολίτης της Κατερίνης, μίλησε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Πιερικού, δίνοντας για μια ακόμη φορά το σύνθημα της νίκης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Οι 22 της αποστολής στην Τρίγλια

 

Με 22 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής ο Πιερικός στην Χαλκιδική, για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΟ Τρίγλια.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6)

 Το πρόγραμμα του Σαββάτου 5 Ιουνίου

Εκτός έδρας με τον Αετό Μακρυχωρίου την τελευταία αγωνιστική η ΑΕ Καρίτσας

 

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Μακρυχωρίου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Αετό Μακρυχωρίου, στα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Δήμος Κατερίνης: Οι μαθητές στέλνουν το μήνυμα της σημασίας του πρασίνου στη ζωή μας

- Δενδροφύτευση στην περιοχή του Α’ ΔΑΚ στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ

Κλιμάκιο του Δήμου Κατερίνης, υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Πρασίνου, Γιάννη Μπεϊνά  από κοινού με μαθητές – μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του Εσπερινού ΕΠΑΛ (τομέας γεωπονίας), προχώρησε σε συμβολική δενδροφύτευση κοινόχρηστου χώρου, χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (στο ύψος του κυκλικού κόμβου). 

Συναντήσεις με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Παλαιού Κεραμιδίου και Λαγόραχης

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ 

ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΓΟΡΑΧΗΣ

Διαδοχικές συναντήσεις με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Παλαιού Κεραμιδίου και Λαγόραχης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης  και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ.Μπαρμπαγεωργόπουλος και Δ.Μορφακίδης.