Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Πληρωμές προσωπικού του Πιερικού σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ

 

Στην καταβολή μισθοδοσίας του προσωπικού της προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Πιερικός. Όλοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ της Πιερίας, πέρασαν απο τα γραφεία της ομάδας το απόγευμα και τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους.

Εξιχνιάσθηκαν ακόμα 15 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα

 Κλοπές και απόπειρες κλοπών από διαμερίσματα σε Ημαθία, Πέλλα και Πιερία, εξιχνιάσθηκαν μετά από παράλληλες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.

Η εταιρία «RAVAGO» χορηγός της ΠΑΕ Πιερικός - Ευχαριστήριο

 Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, συναντήθηκαν σήμερα με εκπρόσωπο της εταιρίας «RAVAGO» και υπέγραψαν το συμφωνητικό της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στις πληγείσες από το χαλάζι καλλιέργειες της περιοχής του Δήμου Δίου-Ολύμπου

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των  αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαΐου  τις καλλιεργητικές περιοχές του Δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και άλλων περιοχών του νομού.

Συνάντηση με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Κούκου και Νέας Τραπεζούντας

Διαδοχικές συναντήσεις με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Κούκου και Νέας Τραπεζούντας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Γιώργος Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου.

Η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Ολα είναι έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, ώρα 21:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης – Πολιτική Προστασία: Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιών εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Ενημέρωση πολιτών και φορέων από 1 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιών,εν όψει της αντιπυρικής περιόδου με ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τον οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς,καθώς και οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης μπορούν να πληροφορούνται από την ηλεκτρονική σελίδα της Γ.Γ.Π.Π. και συγκεκριμένα εδώ https://www.civilprotection.gr/el/daily-fire-prediction-map. Ο εν λόγω χάρτης θα συντάσσεται και εκδίδεται από 1 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου 2021.

Διαδικτυακή εκδήλωση Εσπερινού ΕΠΑΛ και Συμβουλευτικού Κέντρου Δ.Κατερίνης για τη βία κατά γυναικών

Η ισότητα των φύλων, η ενδοοικογενειακή βία αλλά και οι μορφές βίας, ο κύκλος της βίας και οι συνέπειές της, καθώς επίσης και η νομοθεσία γύρω από τη βία και την αντιμετώπισή της, αποτέλεσαν τα αντικείμενα εσπερίδας, με τηλεδιάσκεψη, που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης. 

Δήμος Κατερίνης: Φιλόξενες ακτές και αναβαθμισμένες υποδομές στο παραλιακό μέτωπο

Η μέριμνα για την προετοιμασία του συνόλου των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, ζητήματα καθημερινότητας που συνδέονται με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες από τον τόπο μας, τίθενται καθημερινά στο επίκεντρο των εργασιών των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Rapid tests: Σήμερα Τρίτη 1/6 σε Λεπτοκαρυά και Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου

 Ανακοίνωση

Rapid tests: Σήμερα Τρίτη 1/6 σε Λεπτοκαρυά και Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και Πέμπτη 3/6 σε Πλαταμώνα και Λιτόχωρο