Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Οι βετεράνοι του Πιερικού σε τουρνουά μνήμης για τον Παύλο Δήμου

 

Ο Μακεδονικός διοργανώνει φιλικό στις 26 Ιουνίου στο στάδιο του Μακεδονικού προς τη μνήμη του Παύλου Δήμου.

Α.Ε. Καρίτσας - Θα υπάρξει αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου

 

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι στον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ε. Καρίτσας - Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 17.00, στο Δημοτικό γήπεδο του Λιτοχώρου, 

Ο Κατοίκος απο την ΕΠΣ Αθηνών στο Πιερικός-Απόλλων Πόντου

 

Βόρειος όμιλος - 13η αγωνιστική

Κυριακή 30/5 – 17:00

ΕΛ.Π.ΠΙ:«Πιερία τόπος να ζείς ,τρόπος ζωής»

Οι θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα και ο υδράργυρος μπαίνει στο κόκκινο. Η αναζήτηση δροσιάς δεν είναι κάτι δύσκολο εάν ζείς στην Πιερία και ειδικά στην Κατερίνη. Για  τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ δεν υπάρχει δίλλημα ,απλά είναι θέμα δημοκρατικού διαλόγου.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - Επιστολή για την παραμονή όλων των ομάδων στην κατηγορία!

 

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Αετού Λουτρών Νίκου Σπανού, απεστάλη στην ΕΠΟ επιστολή ζητώντας την παραμονή όλων των ομάδων στη Γ Εθνική.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/5)

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 28 Μαΐου

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας  κα  Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε, την Τρίτη 25 Μαΐου, τον  νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. 

Χαμηλά θετική η έκκριση ιικού φορτίου, στα λύματα της Κατερίνης

Χαμηλά θετική και όμοιων επιπέδων (χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις), με την προηγούμενη έκθεση αποτελεσμάτων, παραμένει η έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης.

Αρτοποιείο ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ - Φρέσκα και ποιοτικά!

Δήμος Κατερίνης: Με πρόγραμμα & τάξη η καθημερινή φροντίδα των χώρων Πρασίνου

Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά και υλικά μέσα που απαιτούνται, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Μπεϊνάεργάστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά, για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης-ασφαλτόστρωσης στο Λιβάδι

Ξεκίνησαν οι τεχνικές παρεμβάσεις του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ», που  έχει ενταχθεί στο Π.Δ.Ε - Εθνικοί πόροι για την περίοδο 2020-2021-2022 της Π.Ε. Πιερίας χρηματοδοτούμενο από την ΣΑΕΠ 508 της Π.Ε.Πιερίας

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Μπάμπη να τα ε κ α τ ο σ τ η σ ε ι ς !!

 Το Δ.Σ. του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ επιφύλαξε χθές μια μίνι έκπληξη στον γιατρό ΛΑΖΑΡΊΔΗ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟ , με την ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων του . Πιο συγκεκριμένα απέστειλε στην κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ευχετήρια επιστολή συνοδευόμενη από ένα συμβολικό δώρο - συλλεκτική εμφάνιση της ομάδας από τη Β' εθνική με το όνομα του - ,