Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Καθαρισμός ρέματος στην Κονταριώτισσα από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Με ταχύ ρυθμό συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, που υλοποιούνται σε καθημερινή βάση, στοχευμένα και προγραμματισμένα, ώστε να διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη απορροή των υδάτων.

Δοκιμαστικά στον Αιγινιακό - Σάββατο 29 Μαΐου και ώρα 17:30΄

 Μετά την επαναλειτουργία της ΣΧΟΛΉΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ , τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον covid 19 , θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές προπονήσεις παιδιών , που έχουν γεννηθεί τα έτη : 2003-04-05-06-07 και 08 , για την στελέχωση των τμημάτων Κ13 - Κ 19 .

Ο Δήμος Κατερίνης προωθεί την ηλεκτροκίνηση

- Προχωρά η διαβούλευση με φορείς & δημότες για την εκπόνηση σχεδίουφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείοεκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης εκπονεί ο Δήμος Κατερίνης, ο οποίος  περιλαμβάνεται μεταξύ των δικαιούχων Δήμων για τα «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» του προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

Η επιστημονική επιτροπή του Eυρωπαϊκού Kολλεγίου Aθλητικών Eπιστημών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

 Katerini Programme Building 2021

Η επιστημονική επιτροπή του Eυρωπαϊκού Kολλεγίου Aθλητικών Eπιστημών συνεδρίασε φέτος για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Καλός καιρός και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς

 Για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Τι πρέπει να γνωρίζετε για την άρση ακινησίας

Αναλυτικά όσα προκύπτουν από τη σχετική εγκύκλιο της ΑΑΔΕ

Δυνατότητα καταβολής τελών κυκλοφορίας με το μήνα δίνεται από την ΑΑΔΕ με εγκύκλιό της.

11η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Δρυάνιστα" Κατερίνης

 Η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 09.00-13.00, στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Κατερίνης (Πλουτάρχου 9).

Μακεδονικός Φούφα - Δίας Δίου 1-3 Ζωντανός στο "παιχνίδι" ο Δίας

Ο Δίας Δίου κέρδισε με 3-1 στην Πτολεμαΐδα τον Μακεδονικό Φούφα και κράτησε ζωντανό το όνειρο της παραμονής στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη, έχει μαθητικά στον βαθμολογικό πίνακα τις ελπίδες και θα το παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

ΑΟ Σελλάνων - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-1 Παλικαρίσια νίκη παραμονής!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη παραμονής  για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.