Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ευχές καρδιάς απο τα παιδιά της ακαδημίας του Πιερικού στον Κώστα Κουκοδήμο: "Χρόνια πολλά κύριε Δήμαρχε"! (βίντεο)

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας-σχολής ποδοσφαίρου του Πιερικού, έκλεψαν την παράσταση σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ά ΔΑΚ.

Σταύρος Νατσιάβας σε Κώστα Καραφουλίδη: Με τις γνώσεις και τις υπηρεσίες σου η ΠΑΕ και Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ άλλαξαν σελίδα!

Το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Καραφουλίδη ευχήθηκε και πρόσφερε δώρα ο πρόεδρος του Πιερικού Σταύρος Νατσιάβας.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Πιερικός ευχήθηκαν και πρόσφεραν δώρα στον Δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή! (φωτο)

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας και ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Πεΐδης.

Προληπτικά μέτρα κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας υπενθυμίζει στους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου) θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα προληπτικά μέτρα κατά την εκτέλεση των γεωργικών και άλλων εργασιών στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά, όπως είναι η χρήση εργαλείων που δημιουργούν σπινθήρες, μελισσοκομικές εργασίες κ.λ.π. 

Σωστικές ενέργειες - καθαρισμός ρέματος στο Αιγίνιο από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σωστικές εργασίες καθαρισμού από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, της τάφρου “Κρυονερίου”, στο Αιγίνιο από τη γέφυρα της ΠΑΘΕ και κατάντη από αυτοφυή βλάστηση, μπάζα και σκουπίδια, με σκοπό την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ρέματος και της τάφρου “Κρυονερίου”, για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Ευχές Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Κων/νο Κουκοδήμο


Ακαδημία Σχολή Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 Προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Κων/νο Κουκοδήμο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δήμαρχε Κώστα, σου ευχόμαστε για την ονομαστική σου εορτή χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία, ευτυχία και ευημερία. Η υγεία να είναι κυρίαρχη στα χρόνια πολλά που σου ευχόμαστε πάντα γερός και δυνατός.

                                                                               Με ευχές

Για το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ελπίς Ανδρομάχης - Ευχές στον Δήμαρχο Κατερίνης

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίς Ανδρομάχης εύχεται στον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο για την ονομαστική του γιορτή,  χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία, ευτυχία και ευημερία!

Για το Δ.Σ.

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση των οδικών υποδομών σε Λόφο, Ράχη & Άγιο Δημήτριο

 -Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο – Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις

Τη βελτίωση των υφισταμένων οδικών υποδομών εντός της Δ.Κ Λόφου (οικισμοί Λόφου& Ράχης), καθώς και της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου της ΔΕ Πέτρας του Δήμου Κατερίνης αναμένεται να εξασφαλίσει η εκτέλεση των προγραμματισμένων κατασκευαστικών εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, προϋπολογισμού μελέτης 279.108,65 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%). 

Εργασιακό Πρόγραμμα έως 2 ετών για γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εργασιακό πρόγραμμα για την ουσιαστική στήριξη ανέργων γυναικών θυμάτων έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων (21/5)

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 21 Μαΐου

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα θερινά σινεμά – Τι ακολουθεί

 

Το χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων έως τέλος του μήνα – Έρχονται τοπικά lockdown σε περίπτωση έξαρσης – Εντατικοί έλεγχοι στην εστίαση