Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Παρεμβάσεις διαγράμμισης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Τεχνικές εργασίες διαγράμμισης, που βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής, υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Περιφερειακό Τμήμα του Ε. Ε. Σ. Κατερίνης - Οι άνθρωποι αποδεικνύουν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου στις 8 Μαΐου, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00, στο εντευκτήριό του, Αγ.Παρασκευής 33, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Εποικοδομητική επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην έδρα της 24ης Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο

 

Την άριστη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με την XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία καθόρισαν με την συνάντησή τους, την Παρασκευή 14 Μαΐου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με τον Διοικητή της XXIV ΤΘΤ Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χρισταντώνη.

Ηλεκτρονικά & τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Λόγω τεχνικών προβλημάτων στα υποσυστήματα της βασικής έκδοσης αυτοματισμού της βιβλιοθήκης, η εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, θα συνεχίσει να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2351024594 και στο dlibrarykaterini@hotmail.com.

Αποκατάσταση – ανακατασκευή του κυκλικού κόμβου στην συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ν. Πλαστήρα

Παρεμβάσεις αποκατάστασης των χρόνιων φθορών στο έρεισμα (κράσπεδο) και ανακατασκευής του εσωτερικού δακτυλίου του κυκλικού κόμβου,στην συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Πλαστήρα (στο ύψος των Καταφυγιώτικων), υλοποιούνται από τον Δήμο Κατερίνης. 

ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Πανέτοιμος να εφορμήσει στις προπονητικές δραστηριότητες

 

Μετά το πανδαιμόνιο του εγκλεισμού ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  προσαρμόζεται στα νέα μέτρα των πρωτοκόλλων Υγείας και είναι πανέτοιμος να  εφορμήσει στις προπονητικές δραστηριότητες με τα νέα παιδιά-ταλέντα που θα αντιπροσωπεύουν το αγωνιστικό huronboxing ΤΕΑΜ στις αμέσως επόμενες μαχητικές εκδηλώσεις. 

Ο μουσικοσυνθέτης που μελοποίησε τον ύμνο του Πιερικού!

 

Επίσκεψη στην Κατερίνη και προσφορά

Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

  Ο διακαής πόθος της ομάδας πρωτοβουλίας της δημιουργία του Αθλητικού Μουσείου Πιερίας και καταγραφής της ιστορίας του Πιερικού, για την εύρεση του πρότυπου δίσκου του ύμνου της αγαπημένης ομάδας της Κατερίνης, υλοποιήθηκε με την επίδοση από τον δημιουργό του εκφραστικού ακούσματος στα μέλη της πρωτοβουλίας.

Ξεκίνημα σήμερα για την ακαδημία του Θερμαϊκού Κορινού


Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Σάββας Αβραμίδης
 

Μεγάλο διπλό η Καρίτσα, παραμένει στο παιχνίδι της ανόδου

 

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Ηρακλή Λάρισας, για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στο ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο των γηπεδούχων, επικρατώντας με 1-2 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κύκλος συναντήσεων εργασίας με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου

- Η πρώτη συνάντηση εργασίας έγινε με την πρόεδρο & εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

 

Τα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα γενικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Επιπλέον όμως, οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων λαμβάνουν δωρεάν μια πλήρη και ολοκληρωμένη Μουσική Παιδεία. Διδάσκονται τρία μουσικά όργανα (υποχρεωτικά πιάνο και ταμπουρά και ένα μουσικό όργανο της επιλογής τους).

Θεσπρωτός - Πιερικός 0-2 Δίκαια με γκολάρες Μακρή, Γιαλαμίδη το τρίποντο!

 Με δράστες τους Μακρή (21΄) και Γιαλαμίδη (36΄) ο Πιερικός επικράτησε 2-0 του Θεσπρωτού βελτιώνοντας την θέση του στην βαθμολογία. Οι Κατερινιώτες είχαν πάθος, διάθεση, ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης, απέναντι σε έναν Θεσπρωτό που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κοντράρει αγωνιστικά την ομάδα της Πιερίας.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος όμιλος: Αποτελέσματα, Βαθμολογία, Επόμενη 12η αγωνιστική

3ος όμιλος

 Τα αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής

Football League - Αποτελέσματα, Βαθμολογία, Επόμενη 13η αγωνιστική

 

Βόρειος Όμιλος -12η αγωνιστική