Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος όμιλος: Πρόγραμμα και διαιτητές 10ης αγωνιστικής

Την Τετάρτη 12 Μαΐου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η οποία είναι η 10η στην σειρά. Τα Μετέωρα θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” την Φήκη και διαιτητής ορίσθηκε ο Γκουντέλας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο Κουκουράκης την Τετάρτη στο Πιερικός - Πανσερραϊκός


Βόρειος όμιλος - 11η αγωνιστική

Πρόγραμμα και διαιτητές

Δήμος Κατερίνης: «Ανθίζουν» πλατείες & κοινόχρηστοι χώροι

Η φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών, η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε πλατείες, νησίδες κ.α. δίνουν όμορφο χρώμα, ενώ αναβαθμίζουν την όψη των κοινόχρηστων χώρων σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, οι οποίες επικεντρώθηκαν την τρέχουσα περίοδο στο κέντρο, στο παραλιακό μέτωπο κ.α.

Δήμος Κατερίνης & Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Βελτίωση των υποδομών του οδικού δικτύου & προτεραιότητα των πεζών στις διαβάσεις

- Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου

«Στόχος μας μέσα από τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι η ανάδειξη των διαβάσεων, η ευαισθητοποίηση των οδηγών για την προσοχή που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε στο δρόμο των πεζών, στις ράμπες ΑμεΑ, στα πεζοδρόμια και σε όσα στοιχεία παρέχουν ασφάλεια στους χρήστες του δρόμου».

Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας (10/5)

 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας 10 Μαΐου

Τα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης της Καρίτσας με το Αμύνταιο (βίντεο)


Δείτε τα στιγμιότυπα του Αγώνα ΑΕ Καρίτσας-Ερμής Αμυνταίου για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου Γ' Εθνικής και στην 9η αγωνιστική.

abebablom abebablom

Πανήγυρη Ι.Ν. Αγίου Θεράποντoς Κατερίνης

Ε.Ε.Σ. Κατερίνης - Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 16 Μαΐου 2021

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου στις 8 Μαΐου, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00, στο εντευκτήριό του, Αγ.Παρασκευής 33, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης - Συμμετοχή στον 2ο όμιλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών

  Επιστροφή στους αγώνες (με τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου και μετά από ράπιντ τεστ για όλους τους αθλητές και συνοδούς ) με τη συμμετοχή της ομάδας μας στον 2ο όμιλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών που έγινε  στο ανακατασκευασμένο στάδιο της Αλεξάνδρειας την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί.