Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο έργο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης για την αντιστήριξη δημοτικής οδού στην παραλιακή ζώνη της τοπικής κοινότητας Μακρυγιάλου του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού»

Τις εξελισσόμενες σωστικές παρεμβάσεις- για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών-του τεχνικού έργου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης για την αντιστήριξη δημοτικής οδού στην παραλιακή ζώνη της τοπικής κοινότητας Μακρυγιάλου του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού», επέβλεψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που μετέβη στο Μακρύγιαλο. 

Συνάντηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Περίστασης

Συνάντηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Περίστασης πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα της περιοχής και να ενημερώσει για τον προγραμματισμό της διοίκησης στο επόμενο διάστημα.

ΟΠΑΠ Γκόλτσιου Ελένη - Εδώ παίζεις και κερδίζεις!


Έφυγε απο τη ζωή 40χρονος υπαξιωματικός του Στρατού απο την Πιερία - Υπηρετούσε στο Στεφανοβίκειο

 

Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 40 χρονών, ο Νικόλαος Φλαμούρης, υπαξιωματικός στην Αεροπορία Στρατού και εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Πιερικός - Απόλλων Πόντου 3-0 με το φακό του Pieriasport (φωτο)

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

 Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και κεντρικά, και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί άνεμοι, θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δημήτρης Δημητρούλιας - Έγραψε ιστορία ο τεράστιος Κατερινιώτης τεχνικός!

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έγραψε ιστορία καθώς το όνομά του συνδέεται και με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει πάρει η Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Πιερικός - Απόλλων Πόντου 3-0 Ματσάρα και εύκολη νίκη οι Κατερινιώτες!

Καλύτερος ο Πιερικός, κέρδισε δίκαια τον Απόλλωνα Πόντου με σκορ 3-0 και παρέμεινε σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πάλεψε η ΑΕ Καρίτσας αλλά γνώρισε την ήττα απο την πιο έμπειρη Αναγέννηση Καρδίτσας

 

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, την Αναγέννηση Καρδίτσας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Γ΄εθνική - 3ος όμιλος: Οδυνηρή ήττα η Καρίτσα, βαριά ήττα για Δία, ρεπό το Ν. Κεραμίδι

 TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Football League: Αποτελέσματα – Σκόρερ – Βαθμολογία – Επόμενη 15η αγωνιστική

 Βόρειος Όμιλος

Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής

S-megastore: Μεγάλες προσφορές για όλους!


Αρχίζει σταδιακά η «κάθοδος» των τουριστών από τις χερσαίες πύλες της Ελλάδας

Περίπου ένας στους τρεις τουρίστες που έρχεται στην Ελλάδα, περνάει από τις χερσαίες πύλες της. Επιλέγει δηλαδή να έρθει οδικώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφτηκαν προ πανδημίας. Παρά την ανατροπή που προκάλεσε η υγειονομική κρίση σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, φαίνεται πως το ταξίδι με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, παραμένει ισχυρή τάση και για πολλούς ισχυρότερη, καθώς αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.

Μεταγραφές για επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σωματεία

 

Περίοδος εγγραφών-μεταγραφών που αφορά τα επαγγελματικά σωματεία

Θερινή μεταγραφική περίοδος επαγγελματικών σωματείων για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις: 1/7/2021-31/8/2021

Ακόμα και αυτοί που κάθονται στον πάγκο μπορούν να συνεισφέρουν πολλά

Είναι αλήθεια ότι σε κανέναν δεν αρέσει.

Κάθε ποδοσφαιριστής θα προτιμούσε να είναι μέσα στο γήπεδο και να δείχνει το ταλέντο του σε όλους όσους τον βλέπουν. Αλλά είναι γεγονός ότι, κάποια στιγμή στην πορεία, όλοι οι παίχτες θα περάσουν αρκετό -ως πολύ- χρόνο στον πάγκο.

Πιερία - Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά τη χαλαζόπτωση

 Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την ενεργοποίηση των αρμοδίων φορέων, μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε προχθές το τις καλλιεργητικές περιοχές του Δήμου σε Νέα Έφεσο και Βαρικό.

Συννεφιά και βροχές σήμερα - Ισχυρά τα φαινόμενα απο το απόγευμα στην βόρεια Ελλάδα

 

Στα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες και βαθμιαία και σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στη Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

Έτοιμη η Καρίτσα για το παιχνίδι της χρονιάς

Την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, την Αναγέννηση Καρδίτσας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Bootcamp Fitness Studio - 31 Μαΐου και πάλι μαζί!!

 •WORK IN, WORK OUT TOGETHER with Bootcamp Fitness Studio team.

•Νέες προσθήκες και αλλαγές στο πρόγραμμά μας όπως το ζητήσατε. Κάθε Δευτέρα TABATA στις 11:00, κάθε Τρίτη Triple A στις 11:00 & κάθε Πέμπτη BTC Bars στις 11:00
•Περιορισμένος αριθμός ατόμων
Join us ✌🏻
☎️ 2351 037939
📍 7ης Μεραρχίας 26

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος όμιλος: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

 Την Κυριακή για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα γίνουν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής και ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα τα διαιτητεύσουν. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη - Η αποστολή με Απόλλων Πόντου

Με μοναδικό στόχο τους τρείς βαθμούς της νίκης θα παραταχθεί αύριο ο Πιερικός, απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Συγχώνευση της Football League στη Super League 2, για την ενίσχυση της αξιοπιστίας και της ποιότητας

 

Τα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη του στη «Βραδυνή της Κυριακής», αναφερόμενος στην αθλητική μεταρρύθμιση και το σχέδιο νόμου που αναμένεται να πάει στη Βουλή, που περιλαμβάνει τη συγχώνευση της Football League στη Super League 2.

Γιώργος Πάχος: Η «Μάσκα», το «Για να σε βρω» με τον Μπάση και η αγάπη για τον Πιερικό!

 

Σήμερα στο Pieriasport, έχουμε μετά από καιρό τον Γιώργο Πάχο, έναν άνθρωπο που δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη του για την πόλη μας, μιας που «κρατάει» από εδώ και δεν το ξεχνάει ποτέ παρά το γεγονός ότι μένει μακριά. 

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Οι βετεράνοι του Πιερικού σε τουρνουά μνήμης για τον Παύλο Δήμου

 

Ο Μακεδονικός διοργανώνει φιλικό στις 26 Ιουνίου στο στάδιο του Μακεδονικού προς τη μνήμη του Παύλου Δήμου.

Α.Ε. Καρίτσας - Θα υπάρξει αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου

 

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι στον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ε. Καρίτσας - Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 17.00, στο Δημοτικό γήπεδο του Λιτοχώρου, 

Ο Κατοίκος απο την ΕΠΣ Αθηνών στο Πιερικός-Απόλλων Πόντου

 

Βόρειος όμιλος - 13η αγωνιστική

Κυριακή 30/5 – 17:00

ΕΛ.Π.ΠΙ:«Πιερία τόπος να ζείς ,τρόπος ζωής»

Οι θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα και ο υδράργυρος μπαίνει στο κόκκινο. Η αναζήτηση δροσιάς δεν είναι κάτι δύσκολο εάν ζείς στην Πιερία και ειδικά στην Κατερίνη. Για  τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ δεν υπάρχει δίλλημα ,απλά είναι θέμα δημοκρατικού διαλόγου.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - Επιστολή για την παραμονή όλων των ομάδων στην κατηγορία!

 

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Αετού Λουτρών Νίκου Σπανού, απεστάλη στην ΕΠΟ επιστολή ζητώντας την παραμονή όλων των ομάδων στη Γ Εθνική.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/5)

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 28 Μαΐου

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας  κα  Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε, την Τρίτη 25 Μαΐου, τον  νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. 

Χαμηλά θετική η έκκριση ιικού φορτίου, στα λύματα της Κατερίνης

Χαμηλά θετική και όμοιων επιπέδων (χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις), με την προηγούμενη έκθεση αποτελεσμάτων, παραμένει η έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης.

Αρτοποιείο ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ - Φρέσκα και ποιοτικά!

Δήμος Κατερίνης: Με πρόγραμμα & τάξη η καθημερινή φροντίδα των χώρων Πρασίνου

Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά και υλικά μέσα που απαιτούνται, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Μπεϊνάεργάστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά, για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης-ασφαλτόστρωσης στο Λιβάδι

Ξεκίνησαν οι τεχνικές παρεμβάσεις του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ», που  έχει ενταχθεί στο Π.Δ.Ε - Εθνικοί πόροι για την περίοδο 2020-2021-2022 της Π.Ε. Πιερίας χρηματοδοτούμενο από την ΣΑΕΠ 508 της Π.Ε.Πιερίας

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Μπάμπη να τα ε κ α τ ο σ τ η σ ε ι ς !!

 Το Δ.Σ. του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ επιφύλαξε χθές μια μίνι έκπληξη στον γιατρό ΛΑΖΑΡΊΔΗ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟ , με την ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων του . Πιο συγκεκριμένα απέστειλε στην κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ευχετήρια επιστολή συνοδευόμενη από ένα συμβολικό δώρο - συλλεκτική εμφάνιση της ομάδας από τη Β' εθνική με το όνομα του - , 

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Ήττα χωρίς κόστος στον Παλαμά

Παιχνίδι χωρίς το άγχος της παραμονής για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και απέναντι σε μια ομάδα που με νίκη εξασφάλιζε κι αυτή τη συμμετοχή της στη Γ΄Εθνική για μια ακόμη χρονιά. Το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους δεν πλήγωσε την ομάδα της Πιερίας που έχει πετύχει τον στόχο της και συνεχίζει την πορεία της δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά της.

Δίας Δίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0 Μεγάλη νίκη και ελπίδες για τον Δία! Ευχαριστήριο απο Οικονόμο

 Μια μεγάλη και διπλής σημασίας νίκη πέτυχε ο Δίας στο Δίον, με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι γηπεδούχοι, απο τη μια παρέμειναν έτσι ζωντανοί στην υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορία αλλά και απο την άλλη, έβαλαν τέλος στις όποιες ελπίδες θα μπορούσε να έχει και η ομάδα της Θεσσαλίας, στην διεκδίκηση του ίδιου στόχου.

Πιερία - Την Κυριακή καθαρίζουμε την παραλία Αλυκής Κίτρους

Πρόσκληση σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Αλυκής Κίτρους απευθύνει ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου για την Κυριακή 30 Μαΐου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Πιερία: Αίσιο τέλος! Σώες μητέρα και κόρη που έπεσαν σε χαράδρα

 Οι δύο γυναίκες αφού ανασύρθηκαν από πολύ μεγάλο βάθος διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

kafe bar FUEGO - Στον Κολινδρό Πιερίας

Καυτός Ιούνιος με "ολιστική μελέτη", αναδιάρθρωση, διαιτησία και τηλεοπτικά

Ανέκαθεν οι καλοκαιρινοί μήνες ήταν μήνες ζυμώσεων και αποφάσεων για το θεσμικό κομμάτι ποδοσφαίρου. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος.Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμός και είναι ήδη φορτωμένος αφού στις 25 έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η ΓΣ της ΕΠΟ η οποία θα αποφασίσει σχετικά με την εφαρμογή της «ολιστικής μελέτης».

ΑΕ Καρίτσας - Νίκησε στην Ελασσόνα και παίζει για την άνοδο

 

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον ΠΟ Ελασσόνας, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Πέρασε και απο την Ελασσόνα η Καρίτσα - Νίκησε και ελπίζει ο Δίας - Ήττα για το Νέο Κεραμίδι

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Απόφαση διεξαγωγής αρχαιρεσιών

ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ  ΠΙΕΡΙΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το εντευκτήριο της Φ. Ε. Πιερίας θα λειτουργεί κανονικά από την ερχόμενη  Κυριακή 30/05/2021.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Διασταύρωση καρμανιόλα

  Θέρετρο αλλεπάλληλων συγκρούσεων οχημάτων, η διασταύρωση των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου β’ στο κέντρο της Κατερίνης.

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης - Πρόσκληση συλλόγου Κρητών Πιερίας "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"


Σύσκεψη της Αντιδημαρχίας Τουρισμού για εγκατάσταση κλιμακίων ελέγχων τεστ για τουρίστες

Η αναζήτηση τρόπων για την καλύτερη δυνατή υγειονομική εξυπηρέτηση (έλεγχοι rapid test) τουριστών που, ενόψει θερινής περιόδου, έρχονται στην Κατερίνη είτε για διακοπές, είτε διέρχονται μέσα από τον εθνικό δρόμο, στο ύψος της Κατερίνης, αποτέλεσε αντικείμενο συνάντησης της Αντιδημαρχίας Τουρισμού με τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.