Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Το βόλει πενθεί και το ποδόσφαιρο κλαίει σήμερα στην Πιερία για τον Μίλτο

 Υπέροχος άνθρωπος, καλός αθλητής ο Μίλτος, έφυγε σήμερα απο τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική Πιερία. Απο αυτούς που θα λείψουν στις όμορφες παρέες του βόλει και του ποδοσφαίρου, τις δυο μεγάλες του αγάπες. 

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου Μαρία

Καλό ταξίδι στον άνθρωπο σου, καλό παράδεισο

ΠΙΕΡΙΑ - «Ο διευθυντής του σχολείου με κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε ολόκληρα χρόνια»

 Του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη κι εκείνος για πέντε ολόκληρα χρόνια ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του. Μετά από 14 χρόνια η κοπέλα αποφάσισε να αποκαλύψει τις μαρτυρικές στιγμές που βίωνε και να καταθέσει στις δικαστικές αρχές τα όσα έζησε στην πιο τρυφερή της ηλικία από τον άνθρωπο που έκτος από συγγενής της είναι και διευθυντής δημοτικού σχολείου στην Πιερία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας σε ρέμα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Αυτοψία σε παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας για την αποκατάσταση του πυθμένα και των πρανών του ρέματος “Τοπόλιανη” στην Πλάκα Λιτοχώρου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης.

Ψηλά διασωληνώσεις και απώλειες και σήμερα - 3.833 νέα κρούσματα, τα 19 στην Πιερία

819 διασωληνωμένοι, 104 θάνατοι και 3.833 κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα κορονοϊού, τους θανάτους και τους διασωληνωμένους ασθενείς

ΟΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Πέμπτη 15 Απριλίου 3.833 κρούσματα κορονοϊού, 104 θανάτους και 819 διασωληνωμένους.  Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας ήταν 526 (ημερήσια μεταβολή -6.41%). Επίσης να σημειωθεί ότι διενεργήθηκαν 64.998 τεστ (PCR:20.814, RAPID: 44.184) και η θετικοτητά τους ήταν στο 5,9%.

Προγνωστικά σήμερα. Οι Τσέχες και ο διπλασιασμός

Λίρα εκατό ο φίλος σας ο Φιδέλ, ένα τεμάχιο μπήκε όλο κι όλο στη γιγαντομαχία της Παρί με την Μπάγερν, αφήστε τους άλλους να κυνηγάνε τα 7+ και τα συναφή. Το under συντρόφια ποτέ δεν το συμπάθησα αλλά είναι φορές που η απόδοση αξίζει. Μη μας γίνει και συνήθεια, βέβαια. Αν και απόψε θα γίνει εκ νέου παιχνίδι με goal betting.

Συνεργασία Αντιδημάρχων Κατερίνης και Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου, ενόψει τουριστικής περιόδου

Ενόψει έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου, συνάντηση εργασίας τριών Αντιδημάρχων Κατερίνης και με τη συμμετοχή του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/4/2021 με παρότρυνση της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Μαρίας Τερζίδου. 

Διαδικτυακή διεξαγωγή του Μαθηματικού Διαγωνισμού Καγκουρό 2021

Λόγω της κατάστασης που έχει προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό θα διεξαχθεί και φέτος διαδικτυακά, το Σάββατο 22 Μαΐου 2021. Κάθε μαθητής που έχει δηλώσει συμμετοχή θα λάβει ατομικό σύνδεσμο πρόσβασης λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιούνται στη σελίδα του διαγωνισμού www.kangaroo.gr.

200 βιβλία ειδικού περιεχομένου δώρισε το ΚΕΣΥ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Σε δωρεά διακοσίων βιβλίων ειδικού περιεχομένου προς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης προχώρησε το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πιερίας (Κ.Ε.Σ.Υ.), το πρωί της Πέμπτης, 15/04/2021. 

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Δ.Κ. Καλλιθέας

Να διατυπώσουν και να αποστείλουν εκ των προτέρων και εγγράφως τις απόψεις τους προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, σχετικά με τον ανοικτό διαγωνισμό που προκήρυξε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) για την εκμίσθωση σε ιδιώτες δυο παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Δ.Κ. Καλλιθέας, καλεί  με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τους Βουλευτές Πιερίας,ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. 

Οι πλήρεις συνθέσεις των Επιτροπών της ΕΠΟ - Ποιοί πρόεδροι ΕΠΣ μετέχουν

 

Ανακοινώθηκαν απ’ την ΕΠΟ οι πλήρεις συνθέσεις των Επιτροπών της, όπως αποφασίστηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή. Αξιοποιήθηκε μεγάλο μέρος προέδρων Ενώσεων που στελεχώνουν τις νέες επιτροπές, ενώ εκπρόσωποι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι για μεν την Super League 1 ο Στέργιος Αντωνίου, για σε τη SL2-FL o Λεωνίδας Θωμαϊδης.

«Αποχαιρετούμε τον Κώστα Ζολώτα» Μήνυμα Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου κατευοδώνει με συγκίνηση σήμερα τον Κώστα Ζολώτα στην τελευταία του ανάβαση προς τις υπέρτατες κορυφές.

Δήμος Κατερίνης - Νέο περιστατικό ρύπανσης στον Πέλεκα

Περιοχή Πέλεκα Δήμου Κατερίνης

Εντοπίστηκε άτομο να «εναποθέτει» πλάκες αμιάντου

Σε φάση ταυτοποίησης ενός ακόμη ατόμου που «ξεφορτώθηκε» μπάζα στην περιοχή του Πέλεκα, είναι η υπηρεσία Καθαριότητας σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης.

Ευνοϊκότερους όρους εξόφλησης για το ηλεκτρικό ρεύμα των αγροτών αιτήθηκε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Φώντας Μπαραλιάκος

Την εξέταση ενός περαιτέρω ευνοϊκού πλαισίου για την αποπληρωμή των οφειλών των αγροτών μας προς τη ΔΕΗ ζήτησε με επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα ο Φώντας Μπαραλιάκος. 

Βιογραφία Στρατηγού Αθανάσιου Δασκαρόλη and more

14 Απριλίου 1941 – Κατά την είσοδο των Γερμανών κατακτητών στην Κατερίνη, κάποιοι τους χειροκροτούσαν

Του Αντωνίου Ι. Ζαρκανέλα (Δρ), π. Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης Νομαρχίας Θεσ/νίκης

Μετά την πτώση των οχυρών της «Γραμμής Μεταξά» (οχυρά Ρούπελ) και την κατάληψή τους από τους Γερμανούς, οι «σιδηρόφρακτες» μεραρχίες του Χίτλερ καταλαμβάνουν τη Θεσσαλονίκη στις 9 Απριλίου 1941. Κατήφεια καταλαμβάνει τους Έλληνες.

Εκστρατεία Συλλογής Τροφίμων απο τον "ΒΕΝΙΑΜΙΝ"

 

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε! Στήριξε και εσύ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ! Χάρισε ένα καλύτερο Πάσχα στις μητέρες και τα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη!

Στην ΑΕ Καρίτσας ο Σάββας Ταταρίδης

 

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σάββα Ταταρίδη.