Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Πότε πέφτει το Πάσχα και πότε είναι τα επόμενα τριήμερα του 2021

Πότε πέφτει το Πάσχα και πότε οι επόμενες αργίες του έτους

Με τον καιρό σταδιακά να βελτιώνεται και με την πρόθεση της κυβέρνησης να επανέλθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα πολλοί αναζητούν πότε πέφτει το Πάσχα, οι αργίες αλλά και τα επόμενα τριήμερα του έτους. 

Σταθερά τα νούμερα χωρίς εξάρσεις στην Πιερία - «Βράζουν» Αττική, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη

 

Από τα 3.232 κρουσμάτα covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, 1.55 εντοπίστηκαν στην Αττική, 383 στην Θεσσαλονίκη, 108 στην Αχαΐα και 107 στην Κοζάνη. 

Η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων είναι η εξής:

Θετικός ο απολογισμός έργων και δράσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Κατερίνης

Έναν πλούσιο και θετικό απολογισμό σηματοδοτεί η 19μηνη (από 01/09/2019 έως και σήμερα), θητεία του Προέδρου Αθανάσιου Μπαρμπαγεωργόπουλου και των Μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Κατερίνης.

Πάμε στοίχημα ποντάροντας σε… φάουλ στη Σούπερ Λίγκα

Στην Κρήτη αγωνίζονται ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο, αφού τους χωρίζει μόλις 1 βαθμός από τον απευθείας υποβιβασμό. Οι Κρητικοί παραχωρούν περίπου 18 φάουλ ανά παιχνίδι.

Δήμος Κατερίνης – Αγρόκτημα Καλλιθέας: Έργα αποκατάστασης ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα

Σε φάση υλοποίησης είναι η αποκατάσταση καναλιών αποστράγγισης στο αγρόκτημα της Κοινότητας Καλλιθέας, με την κατασκευή κιβωτιοειδών οχετών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Μυστήριο Ιερού Ευχελαίου στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους

Αντιδημαρχία Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων

Σχεδιασμός, απορρόφηση κονδυλίων & κοινωνική πολιτική

Δύο Διευθύνσεις και οχτώ τμήματα περιλαμβάνει η αντιδημαρχία Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων του Δήμου Κατερίνης. Ο ρόλος της στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση δράσεων και έργων είναι καταλυτικός, όπως αποτυπώνεται και στον απολογισμό των τελευταίων 19 μηνών.

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Εξασφαλίστηκε η εγγυητική των 300.000 ευρώ για την SL2!

     Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η διοίκηση και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, μετά την  επικαιροποίηση νοικοκυρέματος των οικονομικών, ξεκινάνε από Δευτέρα να ετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Βγαίνουν 3 δήμοι απο το "βαθύ κόκκινο" - Ποιοί μπαίνουν και ποιοί παραμένουν

 Ποιες περιοχές βγαίνουν από το «βαθύ κόκκινο» και σε ποιες επιβάλλεται καραντίνα 24 ωρών - Μικρή αύξηση στην Αττική, πολύ μεγαλύτερη στη Θεσσαλονίκη - Μείωση στους νοσηλευόμενους άνω των 70 - Πώς πρέπει να λειτουργήσουμε αν βρεθούμε θετικοί στο self test - Υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας σε άλλους δήμους - Κανονικά η δεύτερη δόση όσων εμβολιάστηκαν με AstraZeneca

Πρώτο Σαββατοκύριακο με διαδημοτικές μετακινήσεις – Μπλόκο σε Θεσσαλονίκη Αχαΐα και Κοζάνη

 

Ένα νέο μείγμα εφαρμογής του lockdown εφαρμόζεται από σήμερα το πρωί με στόχο την αποσυμπίεση της ψυχολογίας του κόσμου.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (3/4)

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 3 Απριλίου