Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Αποζημιώσεις ύψους 35,4 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Συστήματα «WiFi 4 Europe» σε 10 σημεία της Κατερίνης για παροχή ελεύθερου σήματος

Συστήματα WiFi σε 10 σημεία της Κατερίνης για παροχή ελεύθερου σήματος

Συστήματα WiFiγια παροχή ελεύθερου σήματος στα 10 πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης εγκατέστησε, αρχικά, ο Δ.Κατερίνης με στόχο να καλύψει, σταδιακά, διαδικτυακές επικοινωνίες πολιτών και επισκεπτών. Ως προς τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν, άλλα απ’ αυτά ήδη λειτουργούν ενώ άλλα αναμένεται να ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημααπό τον ΟΤΕ. 

Ζητούν την παραμονή του υποκαταστήματος Πλαταμώνα της ALPHABANK

 

Με κοινή επιστολή τους

Οι Βουλευτές Πιερίας της ΝΔ, ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Δήμος Κατερίνης: Τεστ covid με τη μέθοδο drivethrough στην Ανδρομάχη & τον Απρίλιο

Με στόχο την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση της επιδημιολογικής εικόνας και σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου,θα συνεχιστεί στην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας, η λειτουργία Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drivethrough (με μεταφορικό μέσο).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Τηλεοπτικό το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό από την ΕΡΤ Sports

Τηλεοπτικό είναι το αυριανό παιχνίδι του Πιερικού στις Σέρρες με αντίπαλο τον τοπικό Πανσερραϊκό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, εργάζεται καθημερινά ώστε η ομάδα να στέκεται στο ύψος και το μέγεθος του ονόματος της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ σε ΠΑΕ Πιερικό και Δήμαρχο Κατερίνης

 Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε  θερμά την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, για την υποδειγματική και άψογη συνεργασία μας. 

Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης

Στη συνάντηση που είχε η Βουλευτής με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης, της τέθηκαν τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την κυνηγετική κοινότητα, με επίκεντρο τις ενστάσεις τους σε νομοσχέδιο που επίκειται να τεθεί αρχικά σε δημόσια διαβούλευση και θα αφορά στα αδέσποτα αλλά και στα δεσποζόμενα ζώα, μεταξύ αυτών και τα κυνηγετικά σκυλιά.

Καθαρισμός στραγγιστικής τάφρου στο Δήμο Δίου 0λύμπου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Συνεχίζονται οι σωστικές ενέργειες καθαρισμού της στραγγιστικής τάφρου ΄΄Μαλαθριάς΄΄ στο Δήμο Δίου-Ολύμπου,από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Θετικότητα με τάση μείωσης η έκκριση ιικού φορτίου, στα λύματα της Κατερίνης

Θετικότητα ως προς την παρουσία του ιού SARS-CoV-2 με τάση μείωσης - σε  σχέση με της προηγούμενης εβδομάδας - εμφανίζει η έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης, σύμφωνα με την έκθεση συμπερασμάτων από την ανάλυση δειγμάτων που έλαβε από τον Βιολογικό Καθαρισμό Κατερίνης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής – Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

Κατάργηση SMS και άρση μέτρων με «ασπίδα» τα εμβόλια - Σε Αττική και Θεσσαλονίκη το 60% των κρουσμάτων

 

Τα σενάρια για λιανεμπόριο, σχολεία και εστίαση - Πάνω από το 10% του πληθυσμού έχει εμβολιαστική κάλυψη - Σε Αττική και Θεσσαλονίκη το 60% των κρουσμάτων - Τι ισχύει για το εμβόλιο της Astrazeneca και τις αλλεργίες - Ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό των 65 - 69 ετών

Ο Τσοπουλίδης απο την Ξάνθη στο παιχνίδι Πανσερραϊκός -Πιερικός

 

Ο διαιτητής Τσοπουλίδης απο την Ξάνθη θα σφυρίξει το παιχνίδι των Σερρών ανάμεσα στον τοπικό Πανσερραικό και τον Πιερικό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football League.