Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Σωστικές ενέργειες - καθαρισμός ρέματος στον Τρίλοφο από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται,οι σωστικές ενέργειες καθαρισμού ρέματoς, στον Τρίλοφο, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με σκοπό την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Αδίκησε την προσπάθεια του ο Πιερικός (βίντεο)

Αδίκησε την εικόνα του στο γήπεδο ο Πιερικός, αφού η ομάδα της Πιερίας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι των Σερρών αλλά ηττήθηκε τελικά με σκορ 2-0.

Οι Δήμαρχοι στο γήπεδο και το δώρο του Πιερικού στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

 

Ποδοσφαιρικό πολιτισμό δίδαξαν οι παράγοντες του Πανσερραϊκού και του Πιερικού, αλλά και οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων, που έχουν την έδρα τους οι δύο ιστορικοί σύλλογοι, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της Football league.

Μεταγραφικές ΒΟΜΒΕΣ Θερμαϊκού Κορινού! Η εταιρεία του προέδρου προσφέρει ανταλλάγματα σπίτια προκάτ και κλείνει μεγάλα ονόματα για την άνοδο!

 Απίστευτες προσθέσεις στο ρόστερ της ομάδας του Κορινού με τον πρόεδρο Σάββα Αβραμίδη να βάζει κυριολεκτικά "φωτιά" στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου: Εισήγηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για τη διερεύνηση ευθυνών του πρώην Υπουργού, κ. Νίκου Παππά

 

Η Βουλευτής στην εισήγησή της επισήμανε ότι αποτελεί κοινοβουλευτική υποχρέωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας, μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και να κρίνει αν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης τυχόν αδικημάτων από τον πρώην Υπουργό, κ. Νίκο Παππά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Έκθεση Ανταλλαγής Γραμματοσήμων στις 13-06-2021


Δήμος Κατερίνης: Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην πόλη & στις κοινότητες

- Έμφαση στο παραλιακό μέτωπο

Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου ξεκινά άμεσα στην πόλη και στις κοινότητες του Δήμου Κατερίνης.

ΕΠΣ Πιερίας: Παράταση μεταγραφών μέχρι 16-4-2021

 Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με δεδομένη την επικρατούσα λόγω της πανδημίας του Covid-19 κατάσταση, παρατείνεται έως τις 16/4/2021,

Ανακοίνωσε Σωτήρη Τάχο ο Δίας Δίου!

Σημαντική πρόσθεση στο ρόστερ του Δία με τον Σωτήρη Τάχο που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος απο την ομάδα του ΑΟ Πυλίου και ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με Πανσερραϊκό


Λίγο πρίν τις 8 το βράδυ έφτασε χθές Τρίτη η αποστολή του Πιερικού στις Σέρρες, μια ημέρα πρίν την δύσκολη αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα της Κατερίνης διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, έξω απο την πρωτεύουσα του νομού Σερρών.

Ανακοίνωσε τον πολύπειρο Χρήστο Καρτσαμπά ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου!

 

Τον Χρήστο Καρτσαμπά ανακοίνωσε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, προσθέτοντας έναν πολύπειρο και φορτωμένο με παραστάσεις επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαιριστή.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Αποζημιώσεις ύψους 35,4 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Συστήματα «WiFi 4 Europe» σε 10 σημεία της Κατερίνης για παροχή ελεύθερου σήματος

Συστήματα WiFi σε 10 σημεία της Κατερίνης για παροχή ελεύθερου σήματος

Συστήματα WiFiγια παροχή ελεύθερου σήματος στα 10 πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης εγκατέστησε, αρχικά, ο Δ.Κατερίνης με στόχο να καλύψει, σταδιακά, διαδικτυακές επικοινωνίες πολιτών και επισκεπτών. Ως προς τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν, άλλα απ’ αυτά ήδη λειτουργούν ενώ άλλα αναμένεται να ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημααπό τον ΟΤΕ. 

Ζητούν την παραμονή του υποκαταστήματος Πλαταμώνα της ALPHABANK

 

Με κοινή επιστολή τους

Οι Βουλευτές Πιερίας της ΝΔ, ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Δήμος Κατερίνης: Τεστ covid με τη μέθοδο drivethrough στην Ανδρομάχη & τον Απρίλιο

Με στόχο την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση της επιδημιολογικής εικόνας και σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου,θα συνεχιστεί στην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας, η λειτουργία Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drivethrough (με μεταφορικό μέσο).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Τηλεοπτικό το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό από την ΕΡΤ Sports

Τηλεοπτικό είναι το αυριανό παιχνίδι του Πιερικού στις Σέρρες με αντίπαλο τον τοπικό Πανσερραϊκό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, εργάζεται καθημερινά ώστε η ομάδα να στέκεται στο ύψος και το μέγεθος του ονόματος της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ σε ΠΑΕ Πιερικό και Δήμαρχο Κατερίνης

 Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε  θερμά την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, για την υποδειγματική και άψογη συνεργασία μας. 

Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης

Στη συνάντηση που είχε η Βουλευτής με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης, της τέθηκαν τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την κυνηγετική κοινότητα, με επίκεντρο τις ενστάσεις τους σε νομοσχέδιο που επίκειται να τεθεί αρχικά σε δημόσια διαβούλευση και θα αφορά στα αδέσποτα αλλά και στα δεσποζόμενα ζώα, μεταξύ αυτών και τα κυνηγετικά σκυλιά.

Καθαρισμός στραγγιστικής τάφρου στο Δήμο Δίου 0λύμπου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Συνεχίζονται οι σωστικές ενέργειες καθαρισμού της στραγγιστικής τάφρου ΄΄Μαλαθριάς΄΄ στο Δήμο Δίου-Ολύμπου,από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Θετικότητα με τάση μείωσης η έκκριση ιικού φορτίου, στα λύματα της Κατερίνης

Θετικότητα ως προς την παρουσία του ιού SARS-CoV-2 με τάση μείωσης - σε  σχέση με της προηγούμενης εβδομάδας - εμφανίζει η έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης, σύμφωνα με την έκθεση συμπερασμάτων από την ανάλυση δειγμάτων που έλαβε από τον Βιολογικό Καθαρισμό Κατερίνης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής – Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

Κατάργηση SMS και άρση μέτρων με «ασπίδα» τα εμβόλια - Σε Αττική και Θεσσαλονίκη το 60% των κρουσμάτων

 

Τα σενάρια για λιανεμπόριο, σχολεία και εστίαση - Πάνω από το 10% του πληθυσμού έχει εμβολιαστική κάλυψη - Σε Αττική και Θεσσαλονίκη το 60% των κρουσμάτων - Τι ισχύει για το εμβόλιο της Astrazeneca και τις αλλεργίες - Ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό των 65 - 69 ετών

Ο Τσοπουλίδης απο την Ξάνθη στο παιχνίδι Πανσερραϊκός -Πιερικός

 

Ο διαιτητής Τσοπουλίδης απο την Ξάνθη θα σφυρίξει το παιχνίδι των Σερρών ανάμεσα στον τοπικό Πανσερραικό και τον Πιερικό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωσε Παππά και Βαβατσιούλα ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Τον έμπειρο Νίκο Παππά και τον νεαρό Αποστόλη Βαβατσιούλα ανακοίνωσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Η ανακοίνωση:

Εκλογές ΕΠΣ Ημαθίας: Μια φαρσοκωμωδία... με θύμα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

 


«Τραγελαφικά» γεγονότα συνέβησαν στις σημερινές εκλογές της ΕΠΣ Ημαθίας καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gnomi.news μετά από παρέμβαση του ίδιου του Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας η διαδικασία εκλογής προέδρου της Ένωσης αναβλήθηκε.

Οι ΕΛ.Π.ΠΙ στο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ του Ε.Ο.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 0m ΥΨ !

ΕΛ.Π.ΠΙ: ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Ε.Ο.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  0m ΥΨ !

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : «Γνωρίζω την Κατερίνη μαθαίνω την Πιερία»

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΊΑΣ συνεχίζουν ασφαλώς τις ποδηλατικές εξορμήσεις τους, λαμβάνοντας ΚΑΘΕ απαραίτητο μέτρο φύλαξης κατά του covid  , σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΟΔΥ και πολιτικής προστασίας. Όπως είναι γνωστό οι άνθρωποι που αθλούνται συστηματικά έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν και εάν αρρωστήσουν περνάνε ευκολότερα την αρρώστια .

Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση της πλατείας Μοσχοποτάμου

 

Μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Μοσχοποτάμου, συνιστά η ανάπλαση της πλατείας της συγκεκριμένης κοινότητας, που  αναμένεται να αποτελέσει  πόλο έλξης για όλες τις ηλικιακές ομάδες χρηστών της περιοχής και είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων.

Λύκειο Ελληνίδων - Αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων -  Παράρτημα Κατερίνης 1999 αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του για λόγους δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.  

Δήμος Κατερίνης: Ανακαίνιση αγροτικού ιατρείου Καταλωνίων

Παρεμβάσεις αποκατάστασης - ανακατασκευής &στην πρόσοψη του κτιρίου της Κοινότητας

Πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Καταλωνίων αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής, μετά από τη σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων.

Δήμος Κατερίνης: Ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.)

Τέλος στα προβλήματα συνωστισμού, που αφορούν στη σειρά με την οποία εξυπηρετείται ο μεγάλος αριθμός πολιτών που υποδέχεται καθημερινά το Κ.Ε.Π. του Δήμου Κατερίνης(Εθνικής Αντιστάσεως 51),αναμένεται να θέσει η προμήθεια και εγκατάσταση, ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος προτεραιότητας. 

Καθαρισμός στραγγιστικής τάφρου στη Νέα Έφεσο από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Αυτοψία στις εργασίες καθαρισμού της στραγγιστικής τάφρου “Άγιος Μηνάς”, σε αγροτική περιοχή της Νέας Εφέσου, που υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, διενήργησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου, κ. Δημήτρη Κατιρτζή και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Προβληματισμός για τις διασωληνώσεις - Χαμηλά λόγω της ημέρας τα κρούσματα με 4 απο αυτά στην Πιερία

 

65 θάνατοι, 738 διασωληνωμένοι, 1.724 κρούσματα

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα από κορονοϊό στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο

ΟΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 1.724 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ σημειώθηκαν 65 θάνατοι και 738 συνάνθρωποί μας είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, αριθμός που αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ, από την αρχή της πανδημίας στη χώρα μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι διενεργήθηκαν συνολικά 15.607 τεστ (PCR:6.724, RAPID: 8.883) και η θετικότητα είναι στο 11.05%. 

Με ένα δοκάρι σε 90΄ λεπτά δεν κερδίζεις ούτε Πιερικό, ούτε εντυπώσεις - Συγχαρητήρια στον διαιτητή Τσιμεντερίδη!

Η εικόνα πάντα έδινε απαντήσεις στις όποιες τοποθετήσεις κατά καιρούς γίνονται στον πολύπαθο χώρο των ΜΜΕ, ειδικότερα τώρα που το διαδίκτυο δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να εκφράζουμε με τον δικό μας τρόπο και όπως μας συμφέρει την άποψη μας.

Μαθήματα ζωής από έναν 9χρονο - Απλή αγάπη στον συνάνθρωπο

 

H σημερινή ιστορία μας έρχεται από το Μάντσεστερ και συγκεκριμένα από έναν 9χρονο παίχτη της Ladybridge FC και φίλο της Manchester United, τον Xavier Bonney.

Δηλώσεις Τυριακίδη, Έππα και Παπαβασιλείου, Κυβελίδη μετά το παιχνίδι της Κατερίνης (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 2-0 του Πιερικού, επί του Αλμωπού Αριδαίας,.

Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 Με το δεξί η ομάδα της Κατερίνης

 

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Football League η ομάδα της Πιερίας, κερδίζοντας με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι Κατερινιώτες έδειξαν πιο έμπειροι στο παιχνίδι της πρεμιέρας και πήραν δίκαια το τρίποντο με δυο εύστοχα πέναλτι, απέναντι στην ομάδα της Αριδαίας που έδειξε στοιχεία καλής και δουλεμένης ομάδας.

Το πρόγραμμα των τηλεοπτικών αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας (29/3)

Το πρόγραμμα της Δευτέρας 29 Μαρτίου

ΕΚΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ: Αγόρι 8 ετών από την Πιερία διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι

Παρακαλούμε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε Ανήλικο με όγκο στο κεφάλι

Παρόλο που βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο, δεν μπορέσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτήν την είδηση.

ΠΙΕΡΙΑ - Ανήμερα της εθνικής εορτής διέρρηξε δύο μαγαζιά

 

Βούτηξε συνολικά 130 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ - Δράστης συνελήφθη και στη Λιβαδειά, καθώς κι ένας ακόμη για κλοπές μπαταριών

Κατηγορητήριο με συνολικά 232 άτομα στην Κατερίνη - Ελεύθεροι με εγγυήσεις οι συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα διπλώματα

 

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει συνολικά 232 άτομα

Με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις από 5.000 έως 40.000 ευρώ αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κατερίνης, οι έξι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνίας Πιερίας που κατηγορούνται για εμπλοκή σε κύκλωμα το οποίο διευκόλυνε την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ανοίγουν όλα μέχρι τέλος Απριλίου – Διχασμός ειδικών για το Πάσχα με ελεύθερες μετακινήσεις

Σε μία εβδομάδα αποφάσεων εισήλθαμε μιας και οι επιστήμονες αναμένεται να καταλήξουν στην εισήγησή τους σχετικά με το άνοιγμα ή όχι του λιανεμπόριου αλλά και των σχολείων.

Αιμοδοσία στη Ρητίνη Πιερίας απο τους φίλους του δικεφάλου του βορρά!

Έβδομη κατά σειρά αιμοδοσία από τον Σύνδεσμο.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 (φωτο)

 

Αετός Καταλωνίων - Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Πιερίας, κύριο Αστέριο Τόκα

 Το Δ.Σ του Αετού Καταλωνίων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Πιερίας, κύριο Αστέριο Τόκα, για την εκλογή του ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. 

Για τον Αετό Καταλωνίων

Το Δ.Σ.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κ. Αστέριο Τόκα

 

Η ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κ. Αστέριο Τόκα, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ώς αναπληρωματικό μέλος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Για την ΑΕ Περίστασης

Το Δ.Σ.

Αναγέννηση Κολινδρού - Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριο Τόκα

 

Tο Δ.Σ. της Αναγέννησης Κολινδρού,  συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριο Τόκα, για την ανάδειξη του ως αναπληρωματικό μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Για την Αναγέννηση

Το ΔΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, κ. Τόκα Αστέριο, για την εκλογή του

           ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ  

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πιερίας, συγχαίρει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, κ. Τόκα Αστέριο, για την εκλογή του ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. υπό τη νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη. 

Του ευχόμαστε καλή θητεία, με αποφάσεις με γνώμονα πάντοτε, το καλό του ποδοσφαίρου.

              Για το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας 

Κων/νος Λαφατζής         Φωτιάδης Αντώνιος

Ελπίς Ανδρομάχης - Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Πιερίας, Αστέριο Τόκα

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίς Ανδρομάχης  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Πιερίας, κ. Αστέριο Τόκα, για την εκλογή του ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Βογιατζής Ιωάννης

Στοίχημα. Πήρε… φωτιά ο όμιλος της Εθνικής

 

Ο όμιλος της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος. Η ισοπαλία που απέσπασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Ισπανία, την χρίζει προς το παρόν ισότιμη διεκδικήτρια της πρόκρισης.