Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ποια σχολεία και τμήματα είναι κλειστά στην Κατερίνη λόγω κοροναϊού

 

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας σε αναστολή είναι:

Ο κύκλος της σιωπής έσπασε

 

    Στην πατρίδα μας ο κύκλος της σιωπής για τα φαινόμενα κακοποίησης έσπασε όταν η γενναία μαρτυρία στις 16 Ιανουαρίου της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου σε εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αγκαλιάστηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Πολύ κοντά στην Premier League η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη!

 

Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή της στην Premier League έκανε η Νόριτς που επικράτησε με 0-2 της ουραγού Γουίκομ και αποσπάστηκε στο +7 από την δεύτερη θέση και την Μπρέντφορντ και στο +8 από την τρίτη Γούοντφορντ.

Αυξάνουν επικίνδυνα οι διασωληνώσεις πλησιάζουν τις 400 - Στην Πιερία τα 4 απο τα 1.269 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα

 1.269 νέα κρούσματα και 36 θάνατοι – Στους 391 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.269 κρούσματα νέα κρούσματα κοροναϊού.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.269, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο Θάνος Κούρτογλου βοηθός προπονητή στο Νέο Κεραμίδι

 

Τον νέο του βοηθό προπονητή κα αναλυτή παρουσίασε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου:

"Ο Θάνος Κούρτογλου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή της ομάδας μας, αδερφού του, Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Πάμε στοίχημα: Με το 2.47 της Λίβερπουλ και το combo της Ατλέτικο

Το πρόγραμμα της Κυριακής (28/02) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ντεφορμέ Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αργότερα στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ατλέτικο Mαδρίτης.

Στοίχημα. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο 2.05

 

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο μετά από αρκετό καιρό, και πιο κοντά από ποτέ, βαθμολογικά μιλώντας. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Αμφότερες κυνηγούν την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη και στο νεοσύστατο Conference League.

Πονοκέφαλος: Μπορεί να προκληθεί από αλλεργία;

Μπορεί πράγματι ένας πονοκέφαλος να οφείλεται σε αλλεργία; Τι λένε τα ερευνητικά δεδομένα..

Ο πονοκέφαλος αποτελεί έναν από τους πιο συνηθισμένους πόνους που βιώνουν οι άνθρωποι. Ενώ ορισμένοι τύποι μπορεί να εμφανιστούν δίχως κάποιο συγκεκριμένο λόγο, όπως οι πονοκέφαλοι έντασης, άλλοι πονοκέφαλοι μπορεί να σχετίζονται με εξωτερικές συνθήκες, όπως η αλλεργία.

Στην Γ΄Εθνική ο Θάνος Τόλιος με την Θύελλα Σαρακηνών!

 


Την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, που ενισχύθηκε στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα με έναν πολύπειρο άσο, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Αλλαγή καιρού με συννεφιά και βροχή στη Μακεδονία

Αλλάζει ριζικά το μέχρι πρότινος ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού από την Κυριακή, καθώς αναμένονται βροχές κατά τόπους κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η κακοκαιρία φέρνει θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/2)

 Το πρόγραμμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζουν ανοδικά οι διασωληνώσεις - 9 νέα κρούσματα στην Πιερία

 379 διασωληνωμένοι, 29 θάνατοι, 1.630 κρούσματα

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα από κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα

ΟΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου καταγράφονται στην Ελλάδα 1.630 νέα κρούσματα κορονοϊού, 379 διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία, ενώ 29 είναι οι νέοι θάνατοι από την πανδημία κορονοϊού. 

Στοίχημα προγνωστικά. Με επιλογές για κάθε γούστο…

 

Σήμερα Σάββατο, υπάρχουν πολλοί αγώνες στο κουπόνι και ξεχώρισα μερικά σημεία που αξίζουν ποντάρισμα για κάθε γούστο…

Επανεκκίνηση του Αθλήματος της Πάλης ζητούν οι προπονητές

Με επιστολή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού...

Επανεκκίνησή του αθλητισμού και του αγαπημένου τους αθλήματος, της πάλης, ζητούν με επιστολή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού με πρωτοβουλία τους Έλληνες προπονητές της πάλης...

Στοίχημα: Αγγλικό combo με 1.78 και Λειψία

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/02) περιέχει δύο επιλογές από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Λιντς υποδέχεται την Άστον Βίλα σε ενδιαφέρον ζευγάρι. Την ίδια ώρα (19:30) στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η ανεβασμένη Λειψία υποδέχεται την ντεφορμέ Γκλάντμπαχ.

Με 32 ομάδες η νέα Super League 2 μετά την αναδιάρθρωση

 

Η Super League 2-Football League τοποθετήθηκε για την αναδιάρθρωση στη δημόσια διαβούλευση για τον αθλητικό νόμο. Σε δημόσια διαβούλευση βρίσκεται ο νέος αθλητικός νόμος που περιλαμβάνει και την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προπονητές ποδοσφαίρου ζητούν να νομοθετηθεί πρόστιμο σε ΕΠΟ και σωματεία έως 300.000 ευρώ

 

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση επί του αθλητικού σχεδίου νόμου, που πλέον θα πάρει το δρόμο για την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/2)

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου

Ο Κουφοντίνας, το κράτος Δικαίου και ο ορθολογισμός στην Ελλάδα. (Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας)

Τι σχέση έχουν, άραγε, μεταξύ τους ο γνωστός σε όλους μας βαρυποινίτης Δημήτρης Κουφοντίνας, το Κράτος Δικαίου και ο Ορθολογισμός; Θα έλεγα ότι μετά την επιστολή 1.000(!) συναδέλφων μου, δικηγόρων και νομικών, που απευθύνουν έκκληση προς την Κυβέρνηση να εφαρμοστεί το ‘‘Κράτος Δικαίου’’ επί του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, έτσι ώστε αυτό να μην ‘‘καταντά’’ να αποτελεί είτε ένα ‘‘κούφιο’’ είτε ένα ‘‘alacarte’’ θεσμικόι δεολόγημα, η αμεσότητα της μεταξύ τους σχέσης προκύπτει ως προφανής, μια που, εν τέλει, ο Ορθολογισμός (ο τυπικά νομικός αλλά και ο ευρύτερα εννοούμενος) είναι ο μόνος που μπορεί να ‘‘παράξει’’ και να μας δώσει στέρεες απαντήσεις επί της περιπτώσεως.

«Πράξη αγάπης» του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

 

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης προχώρησε σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Kίτρους, Κατερίνης και Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώθηκε η τριήμερη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες


Τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης διένειμε ο Δήμος Κατερίνης σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες που δικαιούνται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)». 

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Τελικά αθωώθηκε ο οδηγός του ...ασθενοφόρου

 


Σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο 39χρονος συνοδεία αστυνομικών αλλά και του πληρεξουσίου Δικηγόρου του κ. Μυλωνέρου Δημήτριου (φώτο) οδηγήθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης για το αδίκημα της Αντιποίησης Αρχής, καθώς όπως είχαμε γράψει νωρίτερα συνελήφθη στην Πιερία να οδηγεί όχημα από εταιρεία ενοικιάσεων στην Αττική και το είχε μετατρέψει σε «Ασθενοφόρο».

Στοίχημα Προγνωστικά: Με Άιντραχτ και ισπανικό combo στο 2.32

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/02) περιέχει δύο επιλογές από τη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η φορμαρισμένη Άιντραχτ Φρανκφούρτης δοκιμάζεται στη Βρέμη με τη Βέρντερ. Αργότερα στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Λεβάντε υποδέχεται την Μπιλμπάο με τις δύο ομάδες να παίζουν ρέστα για να παραμείνουν στη μάχη της εξάδας.

Έφτασε με "ασθενοφόρο-μαϊμού" απο την Αττική στον Κορινό - Τον τσίμπησε η ασφάλεια Κατερίνης

Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης,

Σταθερή άνοδος οι διασωληνώσεις έφτασαν τις 371 - Τα νέα κρούσματα 1790 με 8 απο αυτά στην Πιερία

371 διασωληνωμένοι, 29 θάνατοι, 1.790 κρούσματα

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα από κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου καταγράφονται στην Ελλάδα 1.780 νέα κρούσματα κορονοϊού, 371 διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία, ενώ 29 είναι οι νέοι θάνατοι από την πανδημία κορονοϊού. 

Συνάντηση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

 

Οι προοπτικές εντατικότερης τουριστικής ανάπτυξης και αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. 

Δήμος Κατερίνης:Τεστ covid με τη μέθοδο drivethrough στην Ανδρομάχη & τον Μάρτιο

 

Με στόχο την εξακρίβωση και την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση της επιδημιολογικής εικόνας και σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου,θα συνεχιστείστην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας, η λειτουργία Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drivethrough (με μεταφορικό μέσο).

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου στον πάγκο του Νέου Κεραμιδίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου. Ο Κατερινιώτης τεχνικός επιλέχθηκε μετά απο στοχευμένες και συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης. 

Δεν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Δεν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Δεν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει αύριο 26 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Επανασύνδεση ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά

 

Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομικών, Κώστα Σκρέκα και Χρήστου Σταϊκούρα, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη και του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, επεκτείνεται η ρύθμιση που αφορά στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος για ευάλωτα νοικοκυριά, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - Πρωτάθλημα ενός γύρου με έναρξη 28/3. Όποιος δε συμμετέχει πέφτει στο τοπικό

Να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη διεξαγωγή μόνο του πρώτου γύρου αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, με την προϋπόθεση πως θα επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων.

ΠΙΕΡΙΑ - Συλλήψεις και πρόστιμα για παραβίαση περιορισμού κίνησης

 Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ανεβαίνουν οι διασωληνώσεις και οι απώλειες με 1784 νέα κρούσματα, τα 12 στην Πιερία

367 διασωληνωμένοι, 39 θάνατοι, 1.784 κρούσματα

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα από κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου καταγράφονται στην Ελλάδα 1.784 νέα κρούσματα κορονοϊού, 367 διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία, ενώ 39 είναι οι νέοι θάνατοι από την πανδημία κορονοϊού. 

Δήμος Κατερίνης: «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;»- Διαδικτυακή ενημέρωση για τους Ρομά

- Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κατερίνης

Μειδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση - διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;» παρακολούθησαν την περασμένη Τρίτη οι Ρομά του καταυλισμού Πέλεκα.

Τομέας Υγείας ΔΕΕΠ Πιερίας - Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για την υπεράνθρωπη προσπάθεια του προσωπικού του Νοσοκομείου Κατερίνης

 ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΕΠ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Οι κοινωνίες και οι οικονομίες της Ε.Ε  βιώνουν μια βαθιά και ασύμμετρη κρίση από την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από μία πρωτόγνωρη απειλή για την οποία δεν υπήρχαν τα υγειονομικά όπλα για την αντιμετώπισή της. 

PSV Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός. Την πρόκριση και τα μάτια Σα(ς)

Την προηγούμενη Πέμπτη, σε ένα παιχνίδι ορισμό του “mosh pit” στο Καραϊσκάκη, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στον χορό που ξεκίνησε η Αϊντχόφεν και στο τέλος έμειναν όρθιοι. Δεν το περίμενα να παρασυρθεί ο Μαρτίνς σε τέτοια έκταση από τον ολλανδικό αέρα, έλα όμως που έγινε.

Αρώνια Πιερίας και σούπερ μάρκετ οπωροκηπευτικών του Σούλη - Οδός Θεσσαλονίκης μπροστά από τα Δικαστήρια

 Ένας πολύ ενημερωμένος και ποιοτικός χώρος, όπου συνυπάρχουν η Αρώνια Πιερίας και το σούπερ μάρκετ οπωροκηπευτικών του Σούλη,σε ασυναγώνιστες τιμές (λαϊκής), ποσότητα και ποιότητα.

Θα μας βρείτε Θεσσαλονίκης μπροστά από τα Δικαστήρια

Δήμος Κατερίνης: Το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει για το ημιτελές έργο «Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος Παραλίας Κορινού»

Προς συζήτηση και λήψη απόφασης η  γνωμοδότηση που διατύπωσε κατά πλειοψηφία το συμβούλιο Κοινότητας Κορινού για το ημιτελές έργο «Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος Παραλίας Κορινού», θα τεθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης. 

Έκλεισε με επιτυχία η αυλαία των διαδικτυακών εκδηλώσεων «Φώτια 2021» που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

          Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Φώτια» με θέμα «Ματωμένα ράσα του ’21 στην Πιερία και την Ελλάδα» με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 200 ετών από την εθνική Παλιγγενεσία.

Κι όμως αυτά (δε) γίνονται... (βίντεο)

 Ο ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ

Μικροί αθλητές και καραντίνα!

Το 2020 αποδείχτηκε ότι δεν είναι και η καλύτερη χρονιά των τελευταίων χρόνων, αφου για πρώτη φορά μετά την ισπανική γρίπη του 1918 είναι η πρώτη χρονιά κατά την οποία η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια πανδημία τέτοιου μεγέθους.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Μάλλον έτσι θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα

 

Tο σενάριο της μερικής άρσης του lockdown από 1ης Μαρτίου δείχνει να απομακρύνεται.

Με τα κρούσματα να ξεπερνούν τον αριθμό των 2.000 και τα νοσοκομεία με τις ΜΕΘ να ασφυκτιούν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το lockdown θα παραταθεί για άλλη μια εβδομάδα και το άνοιγμα της όποιας δραστηριότητας θα γίνει πιθανώς από τις 8 Μαρτίου.

Χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ το πρωτάθλημα της Football League

 

Χωρίς play offs και play outs θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Football League. Η συγκεκριμένη απόφαση, πάρθηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της  Super League 2 – Football League.

Αίθριος καιρός - Μέχρι 16 βαθμούς η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σε όλη τη χώρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Κατασκευή νέας σιδηροδρομικής στάσης στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας

Σε προτεραιότητα πάντα η εξυπηρέτηση του πολίτη, 

η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος

 και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και

η ενίσχυση του τοπικού κοινωνικοοικονομικού ιστού

1.913 νέα κρούσματα τα 22 στην περιοχή μας - Σταθερά ψηλά οι διασωληνώσεις

1.913 νέα κρούσματα και 28 θάνατοι – Στους 357 οι διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.913, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 184.686 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες.

Έντονο ενδιαφέρον από την αρχιτεκτονική κοινότητα για το νέο «πρόσωπο» της Κατερίνης

- Μεγάλη αποδοχή  για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που φιλοδοξεί να μετασχηματίσει την Κατερίνη σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη

Μεγάλη αποδοχή γνωρίζει από την εγχώρια - και όχι μόνο - αρχιτεκτονική κοινότητα η προκήρυξη του πανελληνίου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση του δικτύου πεζοδρόμων και πλατειών Ελευθερίας και Δημαρχείου του κέντρου της Κατερίνης.

Με ασφάλεια και τάχιστη εξυπηρέτηση η 1η ημέρα διανομής τροφίμων κλπ. σε άπορους δημότες Κατερίνης

* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2/2021, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

Τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης άρχισε από σήμερα, Τετάρτη 24/2, να διανέμει ο Δήμος Κατερίνης σε άπορους δημότες που δικαιούνται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)». 

Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει 25 χρόνια να νικήσει Αγγλους η Γκλάντμπαχ…

Ενδιαφέρουσα δείχνει η αποψινή βραδιά, αν και το… ρεύμα πέφτει σε δύο τινά, αναφορικά με τα του «σεντονιού»: τη Σίτι συνδυαζόμενη με το να μη δεχθεί γκολ από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ στην ουδέτερη Βουδαπέστη, και στα γκολ του ματς του Μπέργκαμο ανάμεσα σε Αταλάντα και Ρεάλ. Είναι όντως έτσι;

Στον Δήμο Κατερίνης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου: Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές

Ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ανταποκρινόμενος σε κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ ύψους 14,7 εκατ. ευρώ

Αύριο, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 14.798.619,26 ευρώ στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. 

Δήλωση - απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Ωδείου, στα περί μη πληρωμής υπαλλήλων του ΔΩΚ

Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση μέλους του Δ.Σ. του ΔΩΚ για το προσωρινό πρόβλημα στην καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Ωδείου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αθανάσιος Αναγνώστου αναφέρει:

Η ζωή μετά τα σαράντα

Ντριιιν. Εντάξει, ο ήχος δεν είναι ακριβώς αυτός, αλλά πώς αλλιώς να καταλάβεις ότι πρόκειται για τον ήχο του τηλεφώνου που κτυπάει;

Δήμος Κατερίνης: Από την Τετάρτη στην Ανδρομάχη (Εμποροπανήγυρη) η διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA

Διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» θα πραγματοποιηθεί για τον Δήμο Κατερίνης ως εξής: