Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στις κλήσεις της Εθνικής!

Στην Εθνική Ελλάδος για τις αναμετρήσεις με Βοσνία (20/2, 16:30) και Λετονία (22/2, 19:30) κλήθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης, μετά το θέμα που προέκυψε με τις επαφές 5 διεθνών αθλητών του Προμηθέα Πατρών με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Χρήστος Κωνσταντινίδης - Πρόεδρος Δ.Κ. Σβορώνου: Έφτασε η στιγμή να πραγματοποιηθεί η προτομή του "Ήρωα" Αντισυνταγματάρχη Σβορώνου

 

Ύστερα  απο αίτημα πολλών ετών της Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου, έφτασε η στιγμή να πραγματοποιηθεί η προτομή του "Ήρωα" που με τιμή φέρουμε το όνομά του, Αντισυνταγματαρχη Σβορώνου Δημήτριου, ο οποίος έπεσε μαχόμενος για την απελευθέρωση της Κατερίνης.

Φρέσκα Αυγά / Κοτόπουλα Κατερίνης - Ξυδούς Η.: HAPPY VALENTINE DAY!!

 ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ... LOVE ❤️❤️💕💕💕

ΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ 💕💕❤️❤️

ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΙΑ .. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 3ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ !!

 HAPPY VALENTINE DAY!!

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Πιερίας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης

Το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Πιερίας, Πύραρχο κ. Πατσιαλή Παναγιώτη, επισκέφτηκαν οι δύο Συνυπεύθυνοι της Εθελοντικής Διοίκησης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, κα. Πεταλίδου Αγάπη και κ. Τσελεγκερίδης Αλέξανδρος.

Χάλκινο μετάλλιο η Κατερίνα Δαλάκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών

 Με μετάλλιο ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών για την ΑΕΚ, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα κατέκτησε την 3η θέση στον τελικό των 60 μ. Γυναικών.