Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Χαμηλά τα κρούσματα σήμερα, 5 στην Πιερία - Άνοδος στις διασωληνώσεις

 638 νέα κρούσματα και 25 θάνατοι – Στους 276 οι διασωληνωμένοι

Σήμερα ανακοινώνουμε 638 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

65 τόνους συνέλεξαν στην Κατερίνη οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων & υποδημάτων (έως 31/12/2020)

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ 22 ΝΕΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ (ΟΙ 10 ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ). 

Σε συνέχιση και επέκταση του προγράμματος μείωσης απορριμμάτων αλλά και εξοικονόμησης χρημάτων, που με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή Κατερίνης, τοποθετήθηκαν στην πόλη δέκα νέοι κάδους συλλογής ενδυμάτων, υποδημάτων αλλά, τώρα,και παιχνιδιών που δεν χρησιμοποιούνται.

Παράταση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο Υπομέτρο 3.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ»

 Τροποποίηση και Παράταση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο  Υπομέτρο 3.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020

Μάλλον και τα δύο, αφού στο δελτίο τύπου του κ. Κιάφα, με τίτλο «Ενημέρωση ή παραπλάνηση;» συνυπάρχουν τόσο η έλλειψη γνώσης των θεμάτων, όσο και η απόκρυψη της αλήθειας

Επιγραμματικά η απάντηση:

Α. Όσον αφορά το έργο στο Ξηροκάμπι Λιτοχώρου, αυτό εντάχθηκε και ξεκίνησε επί δημαρχίας Γ. Παπαθανασίου, ως Δημάρχου Λιτοχώρου, με τις από 4-3-2004 και 8-9-2005 αποφάσεις ένταξης, με τίτλο «Ανάδειξη και αποκατάσταση των παλαιών και ανενεργών  αμμορυχείων Λιτοχώρου» σύμφωνα  με την πινακίδα του έργου και ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2010,

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.ΠΥ.Ν.) Πιερίας

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.ΠΥ.Ν.) Πιερίας, Πύραρχος, Παναγιώτης Πατσιαλής.

Δήμος Κατερίνης: Αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Ράχης

Ολοκληρώθηκε το έργο της ανακατασκευής τμήματος του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου και  συγκεκριμένα στη Ράχη από την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Γραμματικόπουλου, σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΚ, την τεχνική υπηρεσία και το τοπικό συμβούλιο της περιοχής.

Μακροζωία: Δεν χρειάζεται να τρώμε λιγότερο για να ζήσουμε περισσότερο

 

Το μυστικό της μακροζωίας δεν κρύβεται στις εξαντλητικές δίαιτες, επισημαίνουν Αυστραλοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Monash και εξηγούν τον ιδιαίτερο ρόλο της πρωτεΐνης και της χοληστερόλης.

Παιδιά Ακαδημιών: Μου λείπει το ποδόσφαιρο – Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας!!!

 

Ενα όμορφο βίντεο της Ακαδημίας του ΑΣ Διγενής Κοσκίνου Ρόδου, ενώνει παντού τη φωνή των παιδιών του ποδοσφαίρου, που ζητούν άμεσα την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Ο Διγενής Κοσκινού αναφέρεται επίσης στις επιπτώσεις που θα έχει στον αθλητισμό και στα παιδιά, το λουκέτο λόγω κορωνοϊού.

Εστίαση - Στα όρια της κατάρρευσης

 

Δυσοίωνο το μέλλον για τον εμπορικό κόσμο μετά και τα νέα μέτρα στο λιανεμπόριο. Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται ο κλάδος της εστίασης, καθώς όσο τα κρούσματα της Covid-19 δεν μειώνονται στη χώρα μας, τόσο θα αργήσει το άνοιγμά της.