Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Από 2 Φεβρουαρίου 300 ευρώ πρόστιμο για αναμονή σε καφετέριες

Τσουχτερό πρόστιμο για τους πελάτες που παραμένουν για να παραλάβουν καφέ ή φαγητό με take away μέσα η έξω από το κατάστημα.

Διαδικτυακά τα «Φώτια 2021» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και αφιερωμένα στον Εορτασμό 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Συνεδρίασε η καλλιτεχνική επιτροπή των «Φωτίων»που διοργανώνουν κάθε χρόνο το Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν η προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης που θα έχειως θέμα «ματωμένα ράσα του ’21, στην Πιερία και την Ελλάδα» με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 200 ετών από την εθνική Παλιγγενεσία. 

Θέματα χωροταξίας στο επίκεντρο της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της ΚΕΔΕ

Η συνεδρίαση έγινε υπό την προεδρία του Δημάρχου Κατερίνης & Προέδρου της Επιτροπής Κώστα Κουκοδήμου

Στην ιστορική ομάδα της Ξάνθης ο Λεωνίδας Μπίλης

Η κατάσταση στη Γ΄Εθνική με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί, αποτελεί τον κυριότερο λόγο της μετακίνησης του προπονητή του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου στην ομάδα της ακριτικής πόλης.

Εγκατάσταση κωδωνοκάδων στον Δ.Κατερίνης για ανακύκλωση γυάλινων, αποκλειστικά, συσκευασιών

Στο πλαίσιο περαιτέρω επέκτασης του προγράμματος ανακύκλωσης με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση του όγκου απορριμμάτων και, κατά συνέπεια, τη μείωση και των εξόδων που αφορούν στη μεταφορά και στην ταφή τους, μετά απόσχετικές οδηγίες και εντολές του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, τοποθετήθηκαν κάδοι - κώδωνες ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στον Δ.Κατερίνης. 

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

«Η νεολαία της πόλης, συνιστά δυναμικό κεφάλαιο της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι στις προτεραιότητές μας. Θέλουμε σχολεία ασφαλή και φιλικά προς τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Και ηλεκτρονικά η εξόφληση των οφειλών προς τον Δήμο Κατερίνης

Δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να εξοφλούν ηλεκτρονικά τις οφειλές τους προς τον Δήμο (όπως π.χ. ενδεικτικά ΤΑΠ, ΚΟΚ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ κ.ο.κ.), μέσω E-bankingτης ΑlphaΒank

1261 νέα κρούσματα τα 6 στην Πιερία

 1.261 νέα κρούσματα και 22 θάνατοι – Στους 244 οι διασωληνωμένοι

Επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο οι εκτιμήσεις των ειδικών που έκαναν λόγο για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κοροναϊού. Μετά από ένα μήνα καταγράφεται για πρώτη φορά τετραψήφιος αριθμός κρουσμάτων, θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού τις υγειονομικές αρχές για τη λήψη νέων έκτακτων μέτρων.

"Η ενσωμάτωση του παιχνιδιού στην εκπαιδευτική διαδικασία" - Ο εκπαιδευτικός του Platon Schools Ηλίας Μπατζογιάννης συνομιλεί με τον Dr. Alan Bruce (βίντεο)


Ο εκπαιδευτικός του σχολείου μας Ηλίας Μπατζογιάννης, σε μία συνέντευξη με τον Dr. Alan Bruce, της Universal Learning Systems από την Ιρλανδία, για την ενσωμάτωση του παιχνιδιού στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Προφορική συμφωνία με ομάδα της Σουηδίας ο Κώστας Καρακώστας!

Πολύ κοντά σε ομάδα της Σουηδίας ο Κώστας Καρακώστας! Στο στόχαστρο της Rynninge IK 1932 βρίσκεται ο Κώστας Καρακώστας.

Να ανοίξουν οι Ακαδημίες!

 

Η επικίνδυνη απραξία μπροστά στο blue light κινητών και tablet δεν μπορεί να μην έχει συνέπειες για τα παιδιά μας! Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός υποφέρει. Είναι το πιο επικίνδυνο υγειονομικά περιβάλλον; Είναι πιο επικίνδυνο από τις συναθροίσεις του λιανεμπορίου, των ΜΜΜ, από τους ασφυκτικά γεμάτους πεζοδρόμους;