Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Η πρωταθλήτρια μας Κατερίνα Νικολαΐδου στο BOOTCAMP! Σήμερα ο Παγκόσμιος Σάββας Καρυπίδης. οι αρχηγοί και οι "ξένοι" του Πιερικού

Στο γυμναστήριο BOOTCAMP βρέθηκε η Κατερινιώτισσα Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου. Η αθλήτρια του ΝΟΚΑΤ, συμμετείχε στην προσπάθεια που κάνει το γνωστό γυμναστήριο της Κατερίνης, ώστε να ενισχύσει τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Η φιλανθρωπική-αθλητική εκδήλωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό απο τους χορηγούς και τους συμμετέχωντες, το οποίο θα παραδοθεί στους υπεύθυνους του Φιλανθρωπικού  Συλλόγου.

Στο BOOTCAMP θα βρεθούν σήμερα (23/12, 14.00΄) ο Ολυμπιονίκης μας και διεθνής χαντμπολίστας Σάββας Καρυπίδης, με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πιερικού Σάκη Παντελιάδη, Κώστα Χαρτσιά, Θωμά Γιαλαμίδη και Σάββα Τοπαλίδη, καθώς και οι τρείς "ξένοι" ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ της Κατερίνης, DANIEL SUDAR, FLORENTIN BOUOLI και PASCAL EBOUSSI.

Όλοι θα δηλώσουν την στήριξη τους στην εκδήλωση, παίρνοντας μέρος με λίγα μέτρα στην κωπηλατική και περνώντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και στηρίζει αυτούς που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας!

Επίσης θα φωτογραφηθούν με τους διοργανωτές, τον κόσμο και τους υπεύθυνους του γνωστού γυμναστηρίου της πόλης μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου