Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Η πυροσβεστική βρήκε την άτυχη παιδίατρο κοντά στο αυτοκίνητο της - Παρασύρθηκε σε ρέμα στην Σκοτίνα


 
Το ρέμα ζηλιάνα στη Σκοτίνα παρέσυρε το  αυτοκίνητο της Παιδιάτρου  Π. Καραγιάννη

Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις της Πυροσβεστικής, το πρωί της Κυριακής στη Σκοτίνα Πιερίας, όπου είχε δηλωθεί η παράσυρση αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα.

Φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα Πιερίας επρόκειτο να επισκεφθεί η 55χρονη παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη το βράδυ του Σαββάτου, δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να φθάσει ποτέ, καθώς τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζηλιάνα παρέσυραν το αυτοκίνητό της.

H  γιατρός βγήκε από το όχημά της, προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά τα ορμητικά νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες της Πυροσβεστικής Λιτοχώρου, περίπου χίλια μέτρα μακριά από το όχημά της. Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο παρασύρθηκε λόγω της κακοκαιρίας και, αμέσως, ξεκίνησαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό της.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η άτυχη γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Τραγική φιγούρα η μεγάλη κόρη της άτυχης γυναίκας, που είναι αγροτική γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Η είδηση του πρόωρου και αδόκητου θανάτου της 55χρονης γιατρού σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλή Τσανικίδη, στο newsit.gr: «Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια. Ήταν μία εξαιρετική γιατρός με πολλά χρόνια εμπειρίας. Και εγώ προσωπικά και ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας αισθανόμαστε μεγάλη οδύνη για το χαμό της.

Είμαστε σε κατάσταση σοκ, δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Η μία της κόρη της είναι αγροτική γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και δουλεύουμε μαζί. Σήμερα το πρωί, ήρθε στην εφημερία μας κανονικά. Είχε όμως μεγάλη αγωνία και μας είπε ότι έψαχνε την μητέρα της. Δεν μπορούσαν να την βρουν. Και μετά από λίγη ώρα, έμαθε τα δυσάρεστα και ζήτησε να φύγει από την εφημερία, όπως και έγινε. Είναι πολύ σημαντική απώλεια για όλους μας».

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου