Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υπέγραψε Σύμβαση για τη Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού – φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Σοφία Μαυρίδου: «Συνεχίζουμε τα τεχνικά μας έργα με στόχευση και προγραμματισμό». 

Στις 28 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε Εργολαβική Σύμβαση συνολικού ύψους 288.189,00 € με αντικείμενο την εγκατάσταση και τη συντήρηση του οδοφωτισμού. 

Συγκεκριμένα η σύμβαση αφορά σε εργασίες εγκατάστασης συστημάτων φωτισμού και σηματοδότησης και στη συντήρηση των υπαρχουσών και νέων εγκαταστάσεων δημόσιου φωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών ενώ το έργο προβλέπεται να έχει διάρκεια 24 μηνών. 

Η οδική ασφάλεια και η διαρκής βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο αποτελούν προτεραιότητα για την Π.Ε. Πιερίας, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς παρεμβάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών οποτεδήποτε παρίσταται ανάγκη.

Όπως, άλλωστε, δηλώνει και η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, με αφορμή την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης: «Υπογράψαμε τη σύμβαση για ακόμη ένα μεγάλο έργο, που αφορά τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού-φωτοσήμανσης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας όλων των πολιτών που διέρχονται από το οδικό δίκτυό μας. Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας σε όλο τον νομό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου