Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Αποχαιρέτησε την Καρδίτσα ο Κατερινιώτης τεχνικός

 Έφτασε δυστυχώς η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. 

-Από την μία προσωπικοι λόγοι που δεν χρειάζεται να αναφερθω με αναγκάζουν βάζοντας όρια, κόκκινες γραμμές, και ζυγίζοντας πάντα πολλές φορές τα πράγματα όπως άλλωστε έχω συνηθίσει να κάνω στην μέχρι τώρα πορεία μου με αναγκάζουν να αποχωρήσω.

-Από την άλλη μεγάλη ικανοποίηση και  χαρά για όλα αυτά που έγιναν στην μεγάλη αυτή ομάδα που λέγεται Αναγέννηση Καρδίτσας κατά το διάστημα της συνεργασίας μας.

-Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου, τον κ. Μυροφοριδη και όλη την διοίκηση γιαυτην την τιμή που μου έκαναν και φυσικά για την ευκαιρία που μου έδωσαν. 

Να ευχαριστήσω επίσης όλους όσους συνεργαστηκαμε μέσα κι έξω από το γήπεδο πάντα προς όφελος της ομάδας (συνεργάτες, φροντίστες,γιατρους, φυσιοθεραπευτες,οδηγούς, εξωτερικούς συνεργάτες) όπως επίσης και τον 

κ. Περικλή Αμανάτιδη γιατί ήταν μια νέα συνεργασία και γνωριμία για μένα η οποία εκ του αποτελέσματος μάλλον πήγε αρκετά καλά....

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω και σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους πάντα σε επαγγελματικα πλαίσια είχαμε άψογη συνεργασία αλλά και σχέση σε όλες τις πτυχές της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας.

-Για το τέλος άφησα τον κόσμο της ΑΣΑ που με τον παλμό και την δυναμική του πάντα ήταν εκεί δίνοντας στην ομάδα μας ώθηση και ψυχολογία.

Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι...... Εις το επανιδειν ΑΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου