Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Νίκος Ντούλας: Οικονομικά συνεπής και αξιόπιστος συνεργάτης ο Πιερικός!

 Την μεγάλη του ικανοποίηση για την υγιή και πολύ συνεργασία την οποία απολαμβάνει με την ΠΑΕ Πιερικός, γνωστοποίησε ο Νίκος Ντούλας, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "ΟΛΥΜΠΟΣ".

Ο γνωστός επιχειρηματίας, θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση για την συνέπεια της στην εξώφληση των τμολογίων σύμφωνα με την συμφωνία των δυο πλευρών (οι ποδοσφαιριστές εκτός Πιερίας απολαμβάνουν την κουζίνα του εστιατορίου του) και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ιστορικότερη ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής μας:

"Είχαμε πολλά χρόνια να νιώσουμε τόση συνέπεια και αξιοπιστία απο τον Πιερικό. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι συνεπείς σε όσα έχουμε συμφωνήσει και θέλω να τους ευχαριστήσω γι αυτό.

Πλέον σπανίζουν οι καλές και ασφαλείς συνεργασίες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Πιερικός όμως αποτελεί παράδειγμα αξιοπιστίας στον χώρο και εμείς που τον αγαπάμε, είμαστε υπερήφανοι γι αυτό. Απο αυτά τα απλά και συγχρόνως σημαντικά πράγματα γίνονται μεγάλες οι ομάδες, συγχαρητήρια λοιπόν στη διοίκηση και τον δήμαρχο που έκαναν ξανά τον Πιερικό μας ομάδα. Μεγάλη ομάδα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου