Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Παρέμεινε στην κορυφή ο Απόλλων Ράχης

 Με τεράστιο διπλό έφυγε η ομάδα μας στο χθεσινό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, αφού επικράτησε με 0-1 στην έδρα της Ακαδημίας Βατανιακού. Αν και μπήκαμε μουδιασμένοι στον αγωνιστικό, χώρο καταφέραμε σιγά σιγά να ισορροπήσουμε το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στην λευκή ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με μεγαλύτερη ορμή και προηγήθηκε με το γκολ του Χρήστου Κατσαμάγκα ύστερα από ασταθή απόκρουση της άμυνας του Βατανιακού. Στην διάρκεια του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα μας νικήτρια. 

Η νίκη αυτή μας διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Βατανιακού για την φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην φετινή χρονιά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας έκαναν να αισθανόμαστε ότι παίζουμε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά και για την συνεχή τους υποστήριξη σε όλα τα παιχνίδια!

Απόλλων Ράχης

Σύνθεση:

Θωμόπουλος Τ, Στεφανίδης Ν, Τριανταφύλλου Κ (Κούρτης Π),  Τακούλας Β (Θεοδώρου Θ), Τριανταφύλλου Θ, Μπουρονίκος Η, Αβριωνίδης Β, Βελέντζας Χ (Βαϊτσόπουλος Ι), Καρακούσης Ν, Καρακούσης Π, Κατσαμάγκας Χ (C), (Βελέντζας Γ)

Αναπληρωματικοί:

Νταμπώσης Η, Καρακούσης Α, Κατσαμάγκας Δ, Θεοδώρου Β, Ντούρος Γ

Προπονητής: Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος

Μ.Α.Ο Απόλλων Ράχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου