Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Και πάλι νικητής ο Πιερικός, πήρε το ΟΚ απο την ΕΕΑ για τη μετοχική του σύνθεση - Και κλάμα οι ανόητοι αεριτζήδες

Για μια ακόμη φορά οι κακοπροαίρετοι αεριτζήδες του πληκτρολογίου εκτέθηκαν, όπως άλλωστε συνέβη κάθε φορά που θέλησαν να σχολιάσχουν κακόβουλα  ή να περάσουν τα δικά τους πικρόχολα μηνύματα για την λειτουργία της Κατερινιώτικης ΠΑΕ. Αποδείχθηκε περίτρανα και πάλι, πόσο γραφικοί, ψεύτες και ανάξιοι λόγου είναι όλοι τους.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ πέτυχε μια νίκη ακόμη και απέδειξε πως λειτουργεί μεθοδικά και επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα ενώ αξίζει σίγουρα τα συγχαρητήρια όλων μας, η ομάδα που ανέλαβε να "τρέξει" την διαδικασία, και την οποία αποτελούσαν οι κ.κ. Καπετανάκης, Χατζηχιδήρογλου-(Εκπρόσωποι ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ), Ευαγγελόπουλος Παναγιώτης-(Οικονομολόγος ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ) και Καραφουλίδης Κώστας-(Δικηγόρος ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ). 

Ο Πιερικός πιο ισχυρός απο ποτέ διοικητικά, δίνει απαντήσεις πρός πάσα κατεύθυνση με πράξεις, την ώρα που κάποιοι, γνωστοί για την ανοησία τους, τυχάρπαστοι και μαλωμένοι με την πραγματικότητα και την αλήθεια ανθρωπίσκοι, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην  παραπληροφόρηση μέσα απο τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος γνωρίζει αυτούς, τους περιθωριακούς,  γνωρίζει όμως και  τους ανθρώπους που δίνουν τεράστιο αγώνα για να επαναφέρουν τον σύλλογο στην Elite του ελληνικού ποδοσφαίρου, με εγγυητή σε αυτη την προσπάθεια τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο. Κι αυτό φάνηκε καθαρά μέσα απο την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις ενίσχυσης προς την ομάδα απο τους φιλάθλους, στο τελευταίο εντός έδρας ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Και η σημερινή νίκη στα έδρανα της ΕΕΑ, είναι αφιερωμένη στους αγνούς και καλοπροαίρετους φιλάθλους μας, καθώς και στους χορηγούς μας.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Ανακοίνωση για τις αποφάσεις της σημερινής της συνεδρίασης (20/12) εξέδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η ΕΕΑ έδωσε το «ΟΚ» για τη μετοχική σύνθεση Πιερικού, Καλαμάτας, Ηροδότου και Πανσερραϊκού, ενώ αναβολή πήρε η εξέταση του Θεσπρωτού και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 (εξ αναβολής)

ΛΥΔΙΑ LIDIA ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (82,5%)

ΧΟΡΗΓΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου