Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ύπουλη η συμπεριφορά Γιώτσα, ανεπιθύμητος στην ΠΑΕ Πιερικός

Δεν άρεσε στους ανθρώπους του Πιερικού η ύπουλη συμπεριφορά του Στέργιου Γιώτσα και το "χτύπημα κάτω απο τη μέση" στην ομάδα που τον ανέδειξε ώστε να αναρριχηθεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα δηλώνουν κάθετα ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ανεπιθύμητος γιατί χωρίς καν να ενημερώσει προέβη στην προσφυγή κατά της ΠΑΕ και της διοικήσης της ομάδας, για τα τροφεία του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Καρανάτσιου.

Η ΠΑΕ Πιερικός πληροφορούμενη για την προσφυγή της Ακαδημίας Γιώτσα, ανέβαλε την συζήτηση για χθές 20.12.2021 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΦΕΙΛΗ ΑΛΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.  

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ τέτοιες συμπεριφορές στις τάξεις του πιερικού ποδοσφαίρου και απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο της περιοχής μας και σίγουρα αναδεικνύουν τον ΠΟΝΟ και τον φθόνο κάποιων που η αγαπημένη μας ομάδα ΕΙΝΑΙ από της λίγες ΠΑΕ - υπόδειγμα πλέον του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνέπεια, νοικοκυριό, και προγραμματισμό.

Η ΠΑΕ Πιερικός και αυτή η διοίκηση υπόσχεται να μην ξεχάσει το συγκεκριμένο γεγονός και δηλώνει τη λύπη της για την συμπεριφορά ενός ανθρώπου που "έφαγε ψωμί" απο την ομάδα μας στο παρελθόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου