Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ: Βραδιά τιμής στον ΠΙΕΡΙΚΟ των 60 ετών

 Βραδιά γεμάτη συγκίνηση, μνήμες και συναίσθημα με σημείο αναφοράς τον ΠΙΕΡΙΚΟ, έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.

Η καθιερωμένη «βραδιά τιμής» στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» που διοργανώνονται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Δήμου Κατερίνης, ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους που δημιουργήσαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ και από μια απλή επαρχιακή ομάδα κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε μια ομάδα που θαύμασε όλη η Ελλάδα.

Αφορμή για την εκδήλωση, η συμπλήρωση 60 χρόνων από την συνένωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ολύμπου Κατερίνης, μέσα από την οποία προέκυψε κάτι μεγαλύτερο και σπουδαίο, ο ποδοσφαιρικός ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Από νωρίς η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου είχε γεμίσει. Ανάμεσα στους φίλους του Πιερικού, παλαιοί παράγοντες, πρώην ποδοσφαιριστές, καθώς και συγγενείς ανθρώπων που υπηρέτησαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε ως προπονητές, είτε ως παράγοντες.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον ύμνο του Πιερικού.

Επί σκηνής βρέθηκε ο συνθέτης του ύμνου Μπάμπης Φωτιάδης και πλαισιωμένος από τους τραγουδιστές Φώτη Σφήκα και Γιάννη Ζαζόπουλο, ερμήνευσε ένα τραγούδι, που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για την πόλη.

«Η συμπλήρωση 60 χρόνων από τη γέννηση του Πιερικού, είναι η αφορμή για την εκδήλωση και μια ευκαιρία να τιμήσουμε ανθρώπους που με την προσφορά τους στην ομάδα, έκαναν γνωστή την Κατερίνη σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου