Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Νικηφόρο πέρασμα του Πιερικού απο τον Βόλο επι του Ολυμπιακού μετά απο 30 χρόνια

Είχε 30 χρόνια να περάσει νικηφόρα ο Πιερικός απο τον Βόλο, με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο Αλέξης Ζαφειράκης με το γκολ που πέτυχε στο 14΄μετά απο μακρινό πλάγιο του Παντελιάδη και κεφαλιά του Εμπουσί πρός τα πίσω, έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Πιερίας, που ανέβηκε αισθητά με αυτήν της τη νίκη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας διεκόπη λίγα λεπτά πρίν την ολοκλήρωση του, όταν οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να φτάσουν στον πάγκο της αποστολής του Πιερικού, με τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες των μελανόλευκων, να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Τη λύση έδωσε η διοίκηση των γηπεδούχων που έδρασε κατασταλτικά και ηρέμησαν τα πνεύματα, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 3’ ο Πιερικός πέτυχε γκολ με προβολή του Μπουολί, μετά από σέντρα του Ζαφειράκη το οποίο ακυρώθηκε απο την διαιτητή, σε μια φάση που ελέγχεται ο δεύτερος βοηθός για την απόφαση του.

Κοντά στον Πιερικό βρέθηκαν και πανηγύρισαν τη νίκη ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μορφακίδης,  Νίκος Κατανάς και αρκετοί φίλοι της ομάδας της Πιερίας!


Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Σιαφά, Σκοπελίτης (83′ Κατσούκης), Κιτόκο, Κουντουριώτης (73′ Χατζιπιρπιρίδης), Μπάτροβιτς, Βερνάρδος (76′ Ξύδας).

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Εμπουσί, Καρανάτσιος (75′ Καρβούνης), Μπουολί (75′ Κριμιτζάς), Σουντάρ, Ζαφειράκης (90+3′ Παπουτζίδης), Χαντζάρας (30′ λ.τ Ίτσιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου