Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Για την 2η συνεχόμενη νίκη ο Πιερικός με ΠΑΟΚ Β΄ - Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η προετοιμασία του Πιερικού για το εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β΄ (Σάββατο 11/12, 14.45΄). Ο Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την 20άδα της αποστολής, στην οποία μετέχουν οι:

Γαλάνης, Τζήμας, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Ίτσιος, Καγκελίδης, Καρανάτσιος, Μητακίδης, Κριμιτζάς, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Μουρατίδης, Παντελιάδης, Πέλκας, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Χαρτσιάς, SUDAR, BOUOLI, EBOUSSI.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χαντζάρας, Παπουτζίδης, Καρβούνης. 

Η νίκη στο Βόλο επί του τοπικού Ολυμπιακού, έχει τονώσει το ηθικό των παικτών της ομάδας της Πιερίας και στόχος είναι το δεύτερο κατά σειρά θετικό αποτέλεσμα για να προστεθούν τρείς ακόμη βαθμοί στην μέχρι τώρα συγκομιδή της. 

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.45΄ στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού) και η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Για τους στρατιώτες, φοιτητές, άνεργους, σώματα ασφαλείας, ΑΜΕΑ και παιδιά από 12 εώς 18 ετών, το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και  κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου