Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Δυνατό τεστ για το Δία Δίου στη Νέα Ζωή κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων 2012

Με στόχο να επεκτείνει το αήττητο σερί του που κρατάει εδώ και έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, θα επιχειρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12-15:00) ο Δίας Δίου ο οποίος συγκρούεται με την ΠΑΕ Ποντίων 2012 στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» σε ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα μας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς παραμένει αήττητη εδώ και ένα μήνα μετρώντας στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις (μαζί με το Κύπελλο) 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, κάτι που όμως ισχύει και για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό λιγότερο από το Δία αποτελώντας φέτος την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι προμηνύεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη μάχη για τη 2η θέση, με την ομάδα μας να νιώθει πανέτοιμη να παλέψει για μία ακόμη νίκη που θα την εδραιώσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Δίας Δίου βρίσκεται στην 2ηθέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 23 βαθμούς, ενώ η ΠΑΕ Ποντίων 2012 στην 3η θέση έχοντας συγκεντρώσει 22.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Παναγιώτης Σαρπόταςδε θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι ένα βασικό γρανάζι του Δία, τον Χρήστο Καραθάνο ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους, τους Κατσαρό και Παπαδόπουλο που έχουν υποχρεώσεις με τις σπουδές τους, καθώς και τους τραυματίες Σιτμαλίδη και Τσαούση.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση: 

Παπανικολάου, Παπαθανασίου,Καραίσκος Α., Σαρρής, Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σπυριδόπουλος,Πεΐδης, Καλουσίδης,Καραθάνος Ν., Παγωνίδης, Αράπης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν., Καρανικόλας.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βρούζος με α’ βοηθό τον κ.Βασιλειάδηκαι β’ βοηθό τον κ. Μπατσαρά.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου