Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Προβληματίζει η 2η απώλεια βαθμών

 Μια ακόμη ήττα και απώλεια βαθμών για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Η έξοδος στον Τύρναβο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και προβλημάτισε. Η ομάδα  δεν είχε την καλύτερη δυνατή σύνθεση λόγω  απρόσμενων απουσιών, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι άλλοθι. Η εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο ήταν χωρίς συνοχή.

Ένα σύνολο καλών μονάδων χωρίς όμως συνοχή και συλλογικότητα που αναπόφευκτα παρουσίασε λάθη και αναποτελεσματικότητα. 

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 5-2 θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό διότι δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική των δύο ομάδων. Είναι όμως κάτι που δεν αλλάζει. Αυτό  που σίγουρα μπορεί να αλλάξει είναι η απόδοση και η ανάκαμψη της ομάδας. 

Οι «Πιερίδες Μούσες» έχουν τη δυνατότητα να ανακάμψουν. Έχουν εξαιρετικές αθλήτριες, έχουν Διοίκηση που δεν ψάχνει να ρίξει ατομικές ευθύνες για αρνητικά  αποτελέσματα με αποποίηση της συλλογικής ευθύνης. Όλες και όλοι μαζί, αθλήτριες, διοίκηση και προπονήτρια, θα εργαστούν και θα συνεργαστούν για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι σίγουρο πως θα έλθει. Αυτή είναι η αθλητική οικογένεια των Πιερίδων Μουσών. Έχει αρχές και αξίες που σμιλεύτηκαν στην διάρκεια 29 χρόνων συνεχούς αγωνιστικής παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου γυναικών. 

Στον αγώνα της Κυριακής 5-12-2021 η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα επέλεξε τις: Μίσχου Παναγιώτα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Πουλή Αλέκα, Λεονταρίτη Αριστέα, Καρασταμάτη Ζωή, Παναγιωτίδου Σωτηρία, Τζιουμέρκα Βάγια, Παντέλι Ραφαέλα, Παπαδοπούλου Σταματία-Θέτις, Γκούτζα Παναγιώτα, Βογιατζή Κυριακή. Συμμετείχαν επίσης Μανωλούλη Ιωάννα και Ιορδάνου Ειρήνη. 

Ο επόμενος αγώνας των Πιερίδων Μουσών είναι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στην Κατερίνη με την ομάδα «Τρίκαλα Α.Ο.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου