Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Ασταμάτητος ο ΓΑΣ - 12η συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 3-0 επι του Αετού Καταλωνίων

Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ 3-0

12η συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα μας που επικράτησε με σβηστές μηχανές 3-0 του Αετού  Καταλωνίων στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας αγωνιστηκε χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο (λόγω covid-19) παρόλα αυτά όμως από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιου.

Στο 9ο λεπτό η ομάδα μας άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου και κεφάλια του Θάνου Τριανταφυλλου.

Στο 13ο λεπτό μετά από τρομερη συνεργασία Καρτσαμπά-Κυρτεγου-Βουλγαρη Ν. ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ούτε στην αρχή του δεύτερου ημιχρονου ο ΓΑΣΣ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν με κορυφαία στιγμή το 65ο λεπτό όταν ο Κυρτέγος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το σημείο του πέναλτι,το οποίο είχε κερδίσει ο Καρτσαμπάς.

Το σκορ για την ομάδα μας έκλεισε ο Σαρρης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή στο 81ο λεπτό.

Αρχική εντεκάδα:

Παπατολικας,ΒουλγαρηςΝ.,Χατζηθεοδωρίδης,Τριανταφυλλου,Δημητρίου,Ζωβληκας,Καρτσαμπάς,Τροΐρης,Δελαβεριδης,Κυρτεγος,Βουλγαρης Χ.

Αλλαγές: Γκαρατζιας στη θέση του Τροΐρη,Σαρρης στη θέση του Δελαβερίδη και Στεφανιδης στη θέση του Χατζηθεοδωρίδη.

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει την Ελπίς Ανδρομάχης για την παραχώρηση του γηπέδου και εύχεται καλή συνέχεια στον Αετό καταλωνιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου