Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Βρήκαν την περπατησιά τους. Κέρδισαν 1-0 την ομάδα των Τρικάλων

Όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ από την προηγούμενη πρόσκαιρη κάμψη της ομάδας, σήμερα δεν δικαιώνονται. Σήμερα (19-12-2021) επιβεβαιώθηκε η δυναμική που έχει αυτή η ομάδα να ανακάμπτει, να επαναπροσδιορίζει στόχους και να βρίσκει την περπατησιά της στο δρόμο των επιτυχιών. 

Όπως ειπώθηκε, ως επιμύθιο, στην συζήτηση κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, την Παρασκευή 17-12-2021, «Ένα παιχνίδι το λες «δύσκολο» αφού τελειώσει!!!». 

Οι παίχτριες των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ, μπήκαν στον αγώνα για να κερδίσουν και το κατάφεραν. Κράτησαν την αντίπαλη ομάδα εκτός περιοχής, είχαν αρκετές ευκαιρίες και με ένα γκολ που ήλθε στο 57’ από την Παπαδοπούλου Σταματία, κατάφεραν να πάρουν την νίκη και τους 3 βαθμούς από την ομάδα «Τρίκαλα ΑΟ».  Έκλεισε έτσι αισιόδοξα η αγωνιστική περίοδος για το 2021. 

Σ’ αυτόν τον αγώνα η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα επέλεξε τις: Μίσχου Παναγιώτα, Λεονταρίτη Αριστέα, Βογιατζή Κυριακή, Ιορδάνου Ειρήνη, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Γκούτζα Παναγιώτα, Τζιουμέρκα Βάγια, Παντέλι Ραφαέλα, Παπαδοπούλου Σταματία-Θέτις, Φουρκιώτη Ελπίδα, Μανωλούλη Ιωάννα. Συμμετείχε επίσης και η Μαγκλάρα. 

Ο επόμενος αγώνας των Πιερίδων Μουσών είναι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, στην Λαμία με την ομάδα «ΑΣ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου