Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Μεταμορφωμένος, παλικαρίσια, διαβασμένος και όρθιος ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επικράτησε με 0-1 στον Βόλο

Η υποδοχή του Βασίλη Τσακιρίδη στην αποστολή του Πιερικού μετά τη νίκη στο Βόλο!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψε στην βάση του, την Κατερίνη ο μελανόλευκος ΠΙΕΡΙΚΟΣ από τον Βόλο. Μεταμορφωμένος και καλά διαβασμένος για τον αντίπαλο και το παιχνίδι παρουσιάστηκε ο μαχητικός ΠΙΕΡΙΚΟΣ στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο προπονητικό επιτελείο, στο τεχνικό επιτελείο,στη δημοτική αρχή, στη διοίκηση, στους φιλάθλους, φίλουςπου ταξίδεψαν στον Βόλο και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στην Νεάπολη Βόλου και σας απόλαυσαν όλοι οι Πιεριείς.

Σταθήκατε όλοι παλικάρια μέσα σε μια καυτή έδρα. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα και δικαιούνται συμπαράσταση απ΄ όλους, αφού δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και οικογένειας.

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην εξέλιξη του  παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.

Μεταδώσατε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο μέσα σ΄ αυτόν».

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα μελανόλευκασυναισθήματα που μας χαρίσατε κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην μελανόλευκη οικογένειά μας.

Ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας, για μια νέα ανοδική πορεία της ομάδας μας, γιατί αυτή η ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον. Όλοι, φίλοι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.


Με μελανόλευκη αγάπη κι εκτίμηση

Βασίλης Τσακιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου