Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

huronboxing - Η βελτίωση και η ετοιμότητα σας είναι στο χέρι σας

 Λόγω των επίκαιρων αλλαγών στα καθημερινά δεδομένα τα ομαδικά προγράμματα  θα περιορίζονται σε μικρό αριθμό ατόμων. Και με τη σωστή τήρηση μέτρων. Σύμφωνα με τις εγκυκλίους των αρμόδιων Υπουργείων χωρίς τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά  δεν θα  επιτρέπεται η ελεύθερη συνάθροιση ομαδικών τμημάτων. 

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε; 

- Οφείλουμε να γυμναζόμαστε αν όχι καθημερινά , τουλάχιστον 2 με 3 φορές την εβδομάδα έτσι ώστε να κρατάμε το σώμα μας σε μια κατάσταση συντήρησης.

- Τρόποι υπάρχουν, όπως πολύ ουσιαστικό και βασικό να απευθύνεστε σε ειδικό!

- Μην εμπιστεύεστε διάφορα σποτ ή βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανώνυμους και μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μεγάλος και απρόβλεπτος. Όλα προϋποθέτουν συστηματική εκπαίδευση.

- Μη κάνετε χρήση ουσιών αδυνατίσματος ή σωματικής διάπλασης.

- Σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε την αδράνεια να καταπνίξει την διάθεση και την σωματική δραστηριότητα. 

- Βοηθάμε τον μεταβολισμό με τον ομαλό κύκλο της καύσης, εμποδίζουμε την συσσώρευση σωματικού λίπους να εδραιωθεί με την αδράνεια και επιτρέπουμε την σωστή κυκλοφορία των ορμονών 

- Να νιώθουμε υγιείς.

- Να σκεφτόμαστε θετικά.

- Να αποφεύγουμε περιττά γεύματα λόγω του εγκλεισμού .

- Μπορείτε να τρέχετε καθημερινά ένα 20λεπτο. Μην υπερβάλετε διότι εγκυμονεί ο κίνδυνος καταπόνησης. 

- Αποφεύγουμε την  υπερβολή. Κάθε μυϊκό τραύμα χρειάζεται αποθεραπεία και ένας παράγοντας που επιταχύνει την επούλωση είναι και ο ψυχολογικός που ειδικά αυτήν την εποχή τον έχουμε ανάγκη !

Είναι ορατή η συσσώρευση θυμού, κούρασης και αγανάκτησης.

Ως εκπαιδευτής μαχητικών τεχνών οφείλω να διευκρινίζω ότι η κανονικότητα έχει αλλάξει και έχει μεταλλαχθεί στην μορφή την οποία σήμερα βιώνουμε. Το γεγονός ότι ίσως κάποια στιγμή επιτρέψει το παγκόσμιο σύστημα να επιστρέψουμε στην παλιά μορφή καθημερινότητας, δεν σημαίνει να ζούμε σε προσωρινή κατάσταση αναμονής. 

Με δική μας ατομική προσπάθεια και ευθύνη συμβάλλουμε στην προστασία της Υγείας με  περιορισμό άσκοπων κινήσεων αποφυγή συγχρωτισμού και αυτοπροστασία . 

Όσον αφορά το huronboxing και τις μαχητικές μας δραστηριότητες τηρείτε αυστηρά το πρωτόκολλο και στην σελίδα μας δημοσιεύονται τυχόν αλλαγές.

Η βελτίωση και η ετοιμότητα σας είναι στο χέρι σας.

Διανύουμε μια νέα εποχή και οφείλουμε να συντονιστούμε.

Για τα μέλη και ακόλουθους 

Μπορείτε  να επικοινωνείτε μαζί μου (inbox) να σας κατευθύνω για την πορεία της φυσικής σας κατάστασης και για οποιαδήποτε άλλο θέμα.  

Με τιμή 

© 2021 Κωνσταντίνος Ε.  Χουρίδης

Instructor (Pro Box Kick Boxing)

 © 2021 Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου. Όλα τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα στις παραπάνω μικρογραφίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή δημοσίευση σε οποιαδήποτε μορφή καθώς και κάθε χρήση των κειμένων σε οποιαδήποτε άλλο μέσο για εμπορικούς σκοπούς χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου