Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Δήμου

 Του Γιώργου Καρανικόλα

ΕΝΑΣ ΧΡΌΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΟΥ

Συμπληρώθηκε το περασμένο Σάββατο ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Δήμου που , έφυγε από την ζωή στα 44 χρόνια του , εντελώς ξαφνικά " προδομένος ", από την καρδιά του .

Ως γνωστόν υπήρξε ποδοσφαιριστής σε δύο ομάδες της Πιερίας του Πιερικού και του Αιγινιακού (2013-14 , 2015-16) . Είχε ενα τεράστιο " ποδοσφαιρικό οδοιπορικό " , αφού έπαιξε σε πολλές ομάδες της Β' εθνικής κυρίως όπως Λεβαδειακό , Πανσερραϊκό Απόλλων Καλαμαριάς κ.α. , ενω έκλεισε την καριέρα του στο Μακεδονικό Νεάπολης , στον οποίο όταν συνέβη το μοιραίο ήταν Τεχνικός Διευθυντής του . 

Ο Παύλος γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και εκτός των αγωνιστικών του προσόντων , διακρίθηκε για τον ακέραιο χαρακτήρα , γεγονός που , τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σ' όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε . Ήταν επιτυχημένος επαγγελματίας με καταστήματα καφέ στην Θεσσαλονίκη ,  ενώ είχε μια πολύ καλή οικογένεια , έχοντας δύο αγόρια .

Στον Αιγινιακό ως στόπερ προσέφερε σημαντικά , κυρίως την δεύτερη θητεία του , όταν επέστρεψε στη Β' εθνική με εκπληκτική πορεία και θα τον θυμόμαστε για πάντα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου