Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Μάριος Καπετανάκης: Θα ΄χουμε την πιο ωραία σεζόν στην β΄ εθνική

 Τι ωραία σεζόν θα έχουμε στην β εθνική φέτος!!! Η β΄ εθνική αυτή την σεζόν έχει ενωθεί με την football league σε  ένα ρηξικέλευθο σχέδιο και αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν θα ΄χουμε την πιο ωραία σεζόν στην β΄ εθνική.

Ειδαμε πολλές ιστορικές ομάδες να επανέρχονται στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών όπως τον Πιερικό τον Πανσεραϊκό τον αναδημιουργηθέντα Ηρακλή και πολλές άλλες ομάδες .

Οι δυνατές ομάδες είναι η ΑΕΛ ο Λεβαδειακος η Βέροια ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου η Ξάνθη ο Απόλλωνας Λάρισας και φυσικά οι β΄ ομάδες των μεγάλων 4ων . 

Εγώ πιστεύω ότι η έκπληξη της φετινής χρονιάς θα ναι η Κηφισιά . Είναι μια μέτρια ομάδα η όποια δεν πρέπει να υποτιμηθεί γιατί μπορεί να σκοράρει γκολ από το ανοιχτό παιχνίδι .

 Και μια ακόμη καλή ομάδα είναι και ο Πιερικός. Έχουν μια σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνια και δεν πρέπει ούτε αυτοί  να υποτιμηθούν επειδή αν ο Πιερικός στατιστικά πάντα έχει δεχθεί γκολ στο ημίχρονο οι παίκτες είναι πιο πεινασμένοι να πετυχουν ένα γκολ έτσι ώστε να κυνηγήσουν και νίκη .

Ο Πιερικός παίζει πρώτο παιχνίδι  εντος έδρας εναντίον της Ξάνθης , δεν θα ναι ένα εύκολο ματς για τον Πιερικό αλλά θα πρέπει να κερδίσει την πολύ σημαντική 1η αγωνιστική έτσι ώστε να διατηρήσει ένα μομεντουμ έτσι ώστε να θεωρηθεί τουλάχιστον στην συνεχεία αουτσάιντερ .

Επίσης ιδιαίτερη μνεία να γίνει στον Καλλέργη που σκόραρε για να στείλει την Κηφισιά στους 16 του κυπέλλου . 

Αυτά είχα να πω. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά αυτή την σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου