Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Για τη νίκη που θα τον διατηρήσει στα ψηλά ο Δίας Δίου κόντρα στον Άρη Κοκκινοπλιτών

Να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να χτίσει ξανά ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων θα επιδιώξει ο Δίας Δίου ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11 - 15:00) τον Άρη Κοκκινοπλιτών στο γήπεδο του Δίου σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Πιερίας.

 Η ομάδα μας μετά την επεισοδιακή νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕ Καρίτσας με 3-4 στη Βροντού, αλλά και ύστερα από τη μεσοβδόμαδη άνετη επικράτηση με 5-0 κόντρα στον Αετό Καταλωνίων στον αγώνα Κυπέλλου, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική κατάσταση με τα θετικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και να επιβεβαιώνουν την βελτίωση του συνόλου σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας έως σήμερα. 

Υπενθυμίζεται πως ο Δίας Δίου κατέχει την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 13 βαθμούς και ρεκόρ 4-1-1, ενώ ο Άρης Κοκκινοπλιτών φιγουράρει στην 11η θέση της κατάταξης έχοντας αποκομίσει μόλις τρεις βαθμούς με ρεκόρ 1-0-5.

Ο Παναγιώτης Σαρπότας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους για την αυριανή μάχη με μοναδική εξαίρεση τον τιμωρημένο Παγωνίδη ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση: 

Παπανικολάου, Παπαθανασίου,Καραίσκος Α., Σαρρής, Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σπυριδόπουλος, Τσαούσης, Κατσαρός,Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν., Σιτμαλίδης, Παπαδόπουλος,Αράπης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Κατσάρας, Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν., Καρανικόλας.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Γιαμούζηςμε α’ βοηθό τον κ.Κουτσικανίδη και β’ βοηθό τον κ. Παπαδόπουλο.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου