Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ο σημαντικός ρόλος της διοίκησης Συμεωνίδη - Λαζαρίδη για την επιστροφή του Πιερικού στον δρόμο της καταξίωσης

Αποτελεί πλέον μια απο τις ελκυστικότερες ομάδας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σε επίπεδο ΠΑΕ, έχει γίνει σημείο αναφοράς για την άρτια λειτουργία της, για την αξιοπιστία της και το νοικοκυριό της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα βήματα σταθερά προς την καταξίωση, με ένα νέο και νεανικό ρόστερ αποτελούμενο απο 29 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνο οι 4 είναι αλλοδαποί και οι 15 Κατερινιώτες. Με πλάνο πενταετίας για έναν σύλλογο που εργάζεται σκληρά σήμερα, ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα ανάλογο και ακόμη καλύτερο μέλλον.

Μια εργατική διοίκηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο να αποτελεί τον μεγάλο εγγυητή αυτού του εγχειρήματος και σε καίριες θέσεις άνθρωποι, που "σπούδασαν" το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα γήπεδα της χώρας μας, έχοντας δασκάλους τους μεγάλους παράγοντες, προπονητές, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Για να φτάσουμε εδώ όμως απολαμβάνοντας το παρόν και κάνοντας όνειρά για το μέλλον, ο Πιερικός έπρεπε να βγει απο το τέλμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της απαξιωτικής για το όνομα και την ιστορία του, Γ΄εθνικής. Εκεί η συνδρομή της διοίκησης των Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη, ήταν καταλυτική. Οι δυο άντρες μπήκαν μπροστά σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα της Πιερίας και πήραν επάνω τους όλο το βάρος της αλλαγής που ακολούθησε. 

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου της Πιερίας, ο κόσμος του Πιερικού, δεν πρέπει να το ξεχάσει αυτό. Ενωμένος και ισχυρός ο Πιερικός, πρέπει να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα του, δείχνοντας τον δρόμο και στις επόμενες γεννιές, για έναν σύλλογο που θα συνεχίσει να ενώνει και να μην διχάζει, να πλατιάζει και να μην συρρικνώνεται, να εμπνέει γεννώντας όνειρα και φιλοδοξίες. 

Η δέσμευση  του Κώστα Κουκοδήμου στον προεκλογικό αγώνα πρίν την μεγάλη νίκη των δημοτικών εκλογών και το όραμα του χαρισματικού εξωδιοικητικού ηγέτη της ιστορικής ομάδας της Πιερίας για έναν Πιερικό πρωταγωνιστή, γίνεται πραγματικότητα. 

Και τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου