Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Στην Αριδαία με τον σκληροτράχηλο Αλμωπό ο Πιερικός

Στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας σήμερα ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμωπό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (εμβόλιμης) για το πρωτάθλημα της Super League 2 στον Α’ Όμιλο.

Ο Πιερικός θα παίξει με στοχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας μιας και η ομάδα της πόλης μας δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Με νίκη σήμερα ο Πιερικός αποκτά άλλη δυναμική και βάζει στέρεες βάσεις για την συνέχεια του Μαραθωνίου της Super League 2.

Ο Αλμωπός είναι πολύ σκληροτράχηλη ομάδα και την έδρα του ξέρει πολύ καλά να την εκμεταλεύεται γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο για τους Κατερινιώτες.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες που είναι στο κυνήγι της συγκομιδής βαθμών με το φετεινό πρωτάθλημα να είναι πολύ αμφίροπο λόγω της συνεχιζόμενης αναδιάρθωσης.

Με 21 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Πιερικός στην Αριδαία, για να αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου τον τοπικό Αλμωπό.

Η ομάδα της Κατερίνης δε θα έχει στην διάθεση της, τους τραυματίες Χαρτσιά και Τοπαλίδη.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα πάρει μαζί του τους:

Τζήμα, Γαλάνη, Ράντο, Παντελιάδη, Καγκελίδη, Γιαλαμίδη, Μηλιώτη, Ζαφειράκη, Ζούρκο, Παπουτζίδη, Ίτσιο, Μαυρίδη, Μουρατίδη, Μητακίδη, Χαντζάρα, Καρβούνη, Καρανάτσιο, Κριμιτζά, EBOUSSI, BΟUOLI, SUDAR.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας από τα Τρίκαλα με βοηθούς τους κ.κ Αχιλλέα Αναστασιάδη από τις Σέρρες και Κωνσταντίνο Πράχαλη από την Κοζάνη.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Τακίδης από το Κιλκίς και παρατηρητής ο κ. Πέτρος Δροσινός από την Χαλκιδική.

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (εμβόλιμης)

Καβάλα-Ξάνθη

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου

ΠΑΟΚ Β-Βέροια

Τρίκαλα-Ηρακλής

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας (Πέμπτη 25/11 – 15:00)

Ρεπό: Θεσπρωτός

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου