Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή με την Καβάλα - Εισιτήρια, εκδοτήρια και θύρες σταδίου

 Ολοκληρώθηκε  σήμερα Σάββατο 20/11 η προετοιμασία του Πιερικού για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, που θα γίνει αύριο Κυριακή (15.00) στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, με αντίπαλο την ομάδα της Καβάλας. Στόχος η νίκη για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, ώστε αποτελέσει παρένθεση η ήττα στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό.

Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας προπόνησης, ο Κατερινιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι:

Τζήμας, Γαλάνης, Παντελιάδης, Καγκελίδης, Γιαλαμίδης, Μηλιώτης, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Παπουτζίδης, Ίτσιος, Μαυρίδης, Μουρατίδης, Πέλκας, Χαντζάρας, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Κριμιτζάς, EBOUSSI, BΟUOLI, SUDAR.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας, η οποία επέστρεψε στη Β΄Εθνική κατηγορία (SL2), και τους ενημερώνουν: Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα, θα ανοίξουν δυο θύρες στο γήπεδο. Η θύρα 3 (δίπλα στο κυλικείο) και η θύρα 5 (απέναντι από την σκεπαστή κερκίδα). Οι κάτοχοι διαρκείας στην θύρα 5 και όσοι επιθυμούν να πάνε με το εισιτήριο τους στην θύρα 5, θα μπούν από την θύρα 3 και θα κατευθυνθούν απέναντι από το πέταλο. 

Θα λειτουργήσουν 2 εκδοτήρια (θύρες 1 και 3), εκ των οποίων το ένα θα είναι το ανταλλακτήριο για τους κατόχους διαρκείας (θύρα 1), οι οποίοι θα πρέπει να τρυπήσουν τις κάρτες τους και να παραλάβουν το δωρεάν εισιτήριο τους. 

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Για τους στρατιώτες, φοιτητές, άνεργους, σώματα ασφαλείας, ΑΜΕΑ και παιδιά από 12 εώς 18 ετών, το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και  κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου