Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας

Πανέτοιμος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο μοιάζει ο Δίας Δίου ο οποίος φιλοξενείται σήμερα (13/11 – 15:00) από την τυπικά γηπεδούχο ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδο της Βροντούς σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ισοπαλία του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στο Βατανιακό με 1-1 και κυρίως η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μας έπειτα από τη βαριά ήττα από το ΓΑΣ Σβορώνου, γέμισε και πάλι με αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία τον οργανισμό του Δία, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας να νιώθουν έτοιμοι να επιστρέψουν και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι κόντρα σε μία καινούργια ομάδα που χτίζεται από την αρχή.

Υπενθυμίζεται πως ο Δίας Δίου κατέχει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας απολογισμό δέκα βαθμούς και ρεκόρ 3-1-1, ενώ η ΑΕ Καρίτσας βρίσκεται στην 13η και προτελευταία θέση της κατάταξης μετρώντας τρεις βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις και ρεκόρ 1-0-4.

Ο τεχνικός του Δία, Παναγιώτης Σαρπότας δε μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού αγώνα. Συγκεκριμένα ο Τσαούσης θα απουσιάσει λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων,  οι Κατσαρός και Παπαδόπουλος έχουν υποχρεώσεις με τις σπουδές τους, ενώ απών θα είναι και ο Σιτμαλίδηςπου υποφέρει από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση: 

Παπανικολάου, Παπαθανασίου,Καραίσκος Α., Σαρρής, Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σπυριδόπουλος, Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν. Παγωνίδης, Αράπης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Κατσάρας, Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν., Καρανικόλας.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βρούζος με α’ βοηθό τον κ. Κυριάκου και β’ βοηθό τον κ. Μπατσαρά.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου