Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Εντός έδρας αναμετρήσεις για την ανδρική και γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου

 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δύο εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ανδρική και γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες υποδέχονται το Σάββατο στις 20.00 τον Εδεσσαικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα της Πέλλας προέρχεται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΓΕΠ, ενώ ο Πιερικός Αρχέλαος είχε ρεπό, ύστερα από την άνετη εντός έδρας επικράτηση επί της Νέας Σάντας την 1η αγωνιστική.

Η γυναικεία ομάδα, υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 την ΑΓΕΠ και στοχεύει στην νίκη και που θα τη διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, διατηρώντας το αήττητο. Την περασμένη αγωνιστική, οι αθλήτριες του Πιερικού Αρχέλαου πέτυχαν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησαν στην Κοζάνη απέναντι στον τοπικό Λασσάνη. 

Η δράση περιλαμβάνει και αγώνες εφήβων, κορασίδων και μίνι αγοριών. Πιο συγκεκριμένα, οι 3ες Πανελληνιονίκες νεάνιδες ξεκινούν το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ ως ακλόνητο φαβορί και αντιμετωπίζουν το Σάββατο στο Β ΔΑΚ στις 14.00 την ΑΓΕΠ. Οι έφηβοι του Αργύρη Φώτα, με στόχο το 4/4 θα ταξιδέψουν την Κυριακή στο Λιτόχωρο για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λεπτοκαρυάς, ενώ για το μίνι αγοριών θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 10 τον Αιγινιακό.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε οτι για την είσοδο θεατών είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενήλικες. Για τους θεατές 13-17 ετών, είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού rapid test 48 ωρών ή μοριακού 72 ωρών, ενώ η είσοδος για θεατές 12 ετών και κάτω απαιτείται self test την ημέρας του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου