Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ούτε Ξάνθη ούτε διαιτησία λύγισαν την μελανόλευκη οικογένεια!

Με ένα πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή της αναμέτρησης της Κατερίνης προηγήθηκε η Ξάνθη στην Κατερίνη, με γκολ που πέτυχε ο Διαμαντόπουλος στο πρώτο μέρος, για να ισοφαρίσει ο Πιερικός με τον Μηλιώτη στην επανάληψη και να χάσει ευκαιρίες να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη αδικήθηκε και άξιζε κάτι περισσότερο απο τον βαθμό της ισοπαλίας αφού ήταν αυτή που έχασε τις ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο.

Η ακριτική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο αφού οι παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους. Ο Πιερικός έπαιξε έξυπνα, χτύπησε στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε τόσο με τον Καρανάτσιο στο πρώτο μέρος, όσο και με τον Παπουτζίδη στην επανάληψη, να σημειώσει κι άλλα τέρματα και να πάρει αυτός τη νίκη.

Ο Πιερικός άρεσε και ικανοποίησε τους φίλους του. Πάλαιψε όλο το 90λεπτο το παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις και έδειξε ότι θα είναι φέτος ανταγωνιστικός και επικίνδυνος, ακόμη και με ομάδες που εχουν 3 και 4 φορές πάνω απο το δικό του μπάτζετ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαμαντόπουλος στο 8′ είχε την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά και στο 9′ το σουτ του Πλατέλλα πέρασε άουτ. 

Στο 23′ ο Πλατέλλας κέρδισε το ...πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να σημειώνει το 0-1 με το εύστοχο χτύπημα. Στο 24′ το σουτ του Χαντζάρα απέκρουσε ο Ίτσο και στο 33′ μπλόκαρε και το δυνατό σουτ του Ίτσιου. 

Στο 37′ ο τερματοφύλακας του ΑΟΞ έδιωξε τον κίνδυνο κι από το πλασέ του Καρανάτσιου. Λίγο αργότερα το σουτ του Γκόμεζ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43′ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με το σουτ του Χαρτσιά που πέρασε άουτ.

Στο 75′ το σουτ του Χαρτσιά μπλόκαρε ο Ίτσο, ενώ στο 80′ ο Μηλιώτης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο αργότερα ο Παπουτζίδης βγήκε απο πλάγια απέναντι απο τον τερματοφύλακα της Ξάνθης αλλά το σουτ που επιχείρησε, δεν ήταν ικανό να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Στο τέλος του αγώνα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Σταύρος Νατσιάβας, βρέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας της Πιερίας και ικανοποιμέοι απο την προσπάθεια τους, τόνωσαν το ηθικό των παικτών, μοιράζοντας σε όλους συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους, απέναντι στην Ξάνθη. Η "οικογενειακή" φωτογραφία που ακολούθησε, πρωταγωνιστεί στα  social media της μελανόλευκης οικογένειας!!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Μιχαήλ Μαναση (ΕΠΣ Τρικάλων) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μελτζανίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Παντελιάδης, Σούνταρ (64′ Κριμιτζάς), Ίτσιος (73′ Μπουόλι), Καρβούνης, Καρανάτσιος (64′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης (73′ Μηλιώτης), Χαντζάρας (90+ Ζούρκας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Τζέιμι Μονρόι): Ίτσο, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Πολίμος, Τζανακάκης, Δόρης (70′ Γκινσάρι), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Τσέλιος (81′ Θυμιάνης), Μονρόζ, Διαμαντόπουλος (70′ Κρητικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου