Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Εχθρική η διαιτησία, δεν σεβάστηκε την ομάδα μας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουμε να εκφράσουμε την μεγάλη μας ανησυχία για την αντιμετώπιση της ιστορικής μας ομάδας απο τους διαιτητές που διηύθυναν το σημερινό παιχνίδι του Πιερικού με την Ξάνθη στην Κατερίνη.

Έχουμε κάνει τεράστιο αγώνα για να επανάφερουμε τον σύλλογο μας στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας μας. Επενδύσαμε χιλιάδες ευρώ και κάναμε τον Πιερικό, μια απο τις πιο ελκυστικές και νομότυπες στις υποχρεώσεις της, ΠΑΕ στο πανελλήνιο. 

Βλέπουμε όμως ότι οι προσπάθειες και οι αγωνίες μας, δεν εκτιμούνται απο τους διαιτητές που σφυρίζουν την ομάδα μας. Το πέναλτι που "είδε" ο κύριος Μπαϊρακτάρης απο την ...Αθήνα και με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα της Ξάνθης, μας εξόργισε όλους γιατί ήταν καθαρά, εφεύρεση του εν λόγω κυρίου. Απεναντίας στη συνέχεια του αγώνα κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, αρνήθηκε να σφυρίξει το υπέρ μας πέναλτι σε καθαρή ανατροπή ποδοσφαιριστή μας, μέσα στην μεγάλη περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας. Έτσι διαμόρφωσε εις βάρος μας το αποτέλεσμα.

Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός. Δεν θα αφήσουμε όμως κανέναν να παίξει με την ιστορία του συλλόγου μας, τους κόπους, τις αγωνίες και την προσπάθεια μας να πρωταγωνιστήσουμε με την αξία μας στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν παρακαλάμε, δεν επαιτούμε για τη βοήθεια κανενός. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ δίκαιες και καθαρές διαιτησίες. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον σεβασμό των ανθρώπων που για να πληρώσουμε στα εντός έδρας μας παιχνίδια, "ματώνουμε" καθημερινά, ώστε να είμαστε αξιόπιστοι, κύριοι απέναντι σε όλους και σωστοί στις υποχρεώσεις μας.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου