Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Πανέτοιμος για το πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς ο Δίας

Το δυσκολότερο τεστ της σεζόν ετοιμάζεται να δώσει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δίας Δίου, ο οποίος φιλοξενείται στο "Λάζαρος Ξανθόπουλος" από τον ΓΑΣ Σβορώνου σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Πιερίας. 

Πρόκειται αναμφίβολα το παιχνίδι της αγωνιστικής αφού οι δυο ομάδες διανύουν περίοδο εξαιρετικής κατάστασης, μετρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την ομάδα μας από την πλευρά της να δίνει το πρώτο της «διαγώνισμα» στη σεζόν απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Η προετοιμασία του Δία ενόψει της αυριανής πρόκλησης στο Σβορώνο κύλησε χωρίς προβλήματα, με τους ποδοσφαιριστές μας να αισθάνονται πανέτοιμοι και ανυπόμονοι για το μεγάλο παιχνίδι. 

Ο Παναγιώτης Σαρπόταςθα στερηθεί τις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα οι Τσαούσης και Αλέξανδρος Καραΐσκος θα απουσιάσουν λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων,  οι Κατσαρός και Παπαδοπουλος έχουν υποχρεώσεις με τις σπουδές τους, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Σιτμαλίδης. 

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση: 

Παπανικολάου, Παπαθανασίου, Σαρρής, Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σπυριδόπουλος, Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν. Παγωνίδης, Αράπης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Κατσάρας, Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Γ. Ασλανίδης με α’ βοηθό τον κ. Κουτσικανίδη και β’ βοηθό την κα. Β. Τσικλητάρη


Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου