Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Στην κορυφή με εκτός έδρας τρίποντο ο Απόλλων Ράχης

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η ομάδα μας, αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Ακαδημίας του Βατανιακού περνώντας νικηφόρα από τον Άγιο Σπυρίδωνα με 3-2 επί της Ακαδημίας Γιώτσα.

Αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε άμεσα με σουτ μέσα από την περιοχή ‘υστερα από τριπλή προσπάθεια του Πέτρου Καρακούση. Στη συνέχεια σπαταλήθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να γίνει η ανατροπή και η ομάδα του Γιώτσα μας τιμώρησε για δεύτερη φορά με τον ίδιο τρόπο έπειτα από σουτ έξω από την περιοχή το οποίο κόντραρε. 

Το 2-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη και κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή μέσα σε 3 λεπτά. Αρχικά ισοφάρισε με πολύ ωραίο πλασάρισμα του Νίκου Καρακούση έπειτα από πάσα του Πέτρου Καρακούση και έπειτα πέτυχε το τρίτο τέρμα με τον Πέτρο Καρακούση να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Κατή και με πολύ ωραίο τελείωμα να πετυχαίνει το 2-3 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δόθηκαν για μεγαλύτερο σκορ εκατέρωθεν. 

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ακαδημίας Γιώτσα για την φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς.

Απόλλων Ράχης

Σύνθεση:

Θωμόπουλος Τ (C), Βελέντζας Χ, Βαϊτσόπουλος Ι (Στεφανίδης Ν), Τριανταφύλλου Θ, Τακούλας Β, Μπουρονίκος Η, Αβριωνίδης Β, Καρακούσης Ν (Κούρτης Π), Κατής Ι, Καρακούσης Π, Κατσαμάγκας Χ (Βελέντζας Γ)

Αναπληρωματικοί:

Κατσαμάγκας Δ, Νταμπώσης Η, Τριανταφύλλου Κ, Ντούρος Γ, Θεοδώρου Θ, Θεοδώρου Β

Προπονητής: Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος

Μ.Α.Ο Απόλλων Ράχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου