Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ποδοσφαιριστής του Δία Δίου ο Αχιλλέας Σαρρής

 Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Σαρρή ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αχιλλέας αποτελεί μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του Δία και αναμένεται να αποτελέσει μία άκρως αξιόπιστη λύση ως μπακ-απ τερματοφύλακας,αφού πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους πορτιέρε στα Πιερικά γήπεδα κατέχοντας ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό γεμάτο με επιτυχίες και υψηλές παραστάσεις.

Ο Αχιλλέας Σαρρής γεννήθηκε στις 7/11/1984, είναι 37 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Κατερίνης. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και κατόπιν έκανε το βήμα παραπάνω αφού έπαιξε στο πρωτάθλημα της άλλοτε Δ’ Εθνικής  με τις φανέλες των Απόλλωνα Λιτοχώρου, ΓΑΣ Σβορώνου και ΑΕ Ποντίων. Επόμενος σταθμός στη σταδιοδρομία του ήτανο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας με τον οποίο αγωνίστηκεστη Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ ακολούθησαν οι ΑΕ Περίστασης, Αναγέννηση Σφενδάμης (κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας), Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας εκ νέου τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και στην Α’ ΕΠΣ πριν μεταγραφεί στην ομάδα μας τον Δία Δίου. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Πυδναϊκός με τον οποίο πέτυχε επίσης την άνοδο από την Β’ στη Α’ ΕΠΣ Πιερίας τη σεζόν 2019-20.

Με την απόκτηση του Αχιλλέα, ο Παναγιώτης Σαρπότας θα έχει ακόμη μία πολύτιμη λύση στη θέση του «άσσου» πίσω από τους Στέφανο Παπανικολάου, Στάθη Παπαθανασίου και Αλέξανδρο Καραΐσκο.

Το Δ.Σ. του Δία Δίου καλωσορίζει τον Αχιλλέα στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου