Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Πιερικός - Καβάλα 7-0 Άνετη νίκη και το βλέμμα στην Αριδαία

 Ο Πιερικός επικράτησε με άνεση της Καβάλας με 7-0, με τους φιλοξενούμενους, να παραμένουν στους μηδέν πόντους και τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στους τέσσερις πόντους. 

Πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Εμπουσί με κεφαλιά στο 5' λεπτό μετά από κόρνερ του Χαντζάρα και από ασίστ του δεύτερου, με γκολ του Καρανάτσιου στο 7' λεπτό με πλασέ μέσα στην μικρή περιοχή. 

Ο Πιερικός κατέβασε ρυθμό στα επόμενα λεπτά, με τον Παντελιάδη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μηλιώτη να κάνει το 3-0. Ο Χαντζάρας στο 34' λεπτό και ο Ζαφειράκης στο 37' λεπτό διαμόρφωσαν το σκορ του ημιχρόνου στο 5-0.

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και με το γκολ του Μαυρίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 47' λεπτό και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καγκελίδη στο 86' λεπτό, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 7-0.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης (45΄Μουρατίδης), Παντελιάδης (45΄Πέλκας), Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Κριμιτζάς, Ίτσιος (45΄Παπαουτζίδης), Ζαφειράκης, Μπουολί (45΄Μαυρίδης), Καρανάτσιος, Χαντζάρας (45΄Καγκελίδης)

ΚΑΒΑΛΑ: Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Παπαδόπουλος, Καμαρίδης, Λαμπαδίτης, Χατζηγεωργίου, Δραγανίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου