Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

"Μαγική εικόνα" το σκορ στην Αριδαία - 50 λεπτά μονότερμα ο Πιερικός τον Αλμωπό που είχε μαζί του την τύχη και την ...σφυρίχτρα

Το σκορ "έγραψε" 3-1 και έδωσε μια ξεκάθαρη νίκη για την ομάδα της Αριδαίας. Αυτή είναι η ..."μαγική εικόνα" που έρχεται στο μυαλό όσων δεν ήταν στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης. Γιατί για εμάς που ήμασταν εκεί, είδαμε έναν Πιερικό να νικά κατά κράτος αγωνιστικά τους γηπεδούχους σε όλα τα επίπεδα, πλύν του σημαντικότερου, το οποίο είναι το γκολ.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη σε αντίθεση με αυτή των γηπεδούχων, πλήρωσε τα λάθη της μέσα στο γήπεδο και έχασε τρείς εύκολους βαθμούς, σύμφωνα με την απόδοση της. Σε αυτή την εξέλιξη καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η διαιτησία του Λεωνίδα απο τα Τρίκαλα, που έκλεισε και τα μάτια αλλά και τα ...αυτιά του (η κλωτσιά ακούστηκε μέχρι τα ...Τρίκαλα), όταν ο Καρανάτσιος δέχτηκε χτύπημα μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ανατράπηκε αλλά ο ...άρχων της αναμέτρησης, έδειξε "παίξτε" και συνέχισε το παιχνίδι. Αυτή η φάση την ώρα που ο Πιερικός έχανε 2-1, είχε βάλει μέσα στην εστία και βομβάρδιζε τους γηπεδούχους που έπεφταν απο το 50΄κάτω με κράμπες, μην μπορώντας να ακολουθήσουν τον ρυθμό των παικτών της Κατερινιώτικης ομάδας και θέλοντας συνάμα να κερδίσουν χρόνο και ανάσες για να μην σκάσουν απο τα τρεξίματα. 

Ο Πιερικός έχασε και στην Ηγουμενίτσα 1-0. Το πιο εύκολο 0-0 σαν έκτός έδρας βαθμός, έγινε στην Θεσπρωτία 1-0 απο ένα αυστηρό πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, τον οποίο όπως φαίνεται, δεν σέβονται οι κύριοι που σφυρίζουν τα παιχνίδια του. Η εικόνα της ομάδας του Πιερικού όμως σε εκείνο το παιχνίδι, πρέπει να πούμε ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτήν την εικόνα που είδαμε στην Αριδαία. 

Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα μας, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως. Με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα γκολ και οι βαθμοί και οι επιτυχίες. Με τέτοιες εμφανίσεις θα χορτάσει ποδόσφαιρο ο κόσμος της Πιερίας. 

Η κατηγορία αυτή έχει ομάδες που μπορεί αγωνιστικά να υστερούν κατά πολύ σε όλα τα επίπεδα απο εμάς, έχουν όμως και κάποιους παίκτες που δε συγχωρούν τα λάθη κι αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα για τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Και ίσως σε κάποια παιχνίδια χρειαστεί να κερδίσουν και την τριάδα των διαιτητών, γιατί μέχρι τώρα η διαιτησία βάζει εμπόδια στα όνειρά και τις φιλοδοξίες μας. Θα τη βρούμε όμως τη λύση και εκεί. Ο Πιερικός θα βρεί τον τρόπο να προστατέψει τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών του.

Δε το βάζουμε κάτω, αντιθέτως πεισμώνουμε περισσότερο.

Ενωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί, οικογένεια!

Αυτή η ομάδα έχει ψυχή, έχει μέταλλο και είναι αποφασισμένη να γράψει τη δική της ιστορία.

Κλείνουμε τα αυτιά μας στις ..."Σειρήνες", ανοίγουμε την αγκαλιά μας στους καθαρούς, αγνούς και έντιμους φιλάθλους, χορηγούς και υποστηρικτές μας και συνεχίζουμε. Η αποστολή μας να ξανακάνουμε τον Πιερικό μεγάλο, είναι ιερή, ξεκάθαρη και υλοποιήσιμη. Γι αυτό και θα πετύχουμε!!!

Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου