Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Γ.Α.Σ Σβορώνου - Δίας Δίου 5-0

Επιβλητική ήταν για ακόμη μία φορά η ομάδα μας, η οποία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, πέτυχε 5 τέρματα,  προσέφερε άφθονο θέαμα και γεύεται μετά από 4 αγωνιστικές την μοναξιά της κορυφής. Το σύνολο του Γιάννη Κωνσταντινίδη έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και με 12 βαθμούς προελαύνει στο βαθμολογικό πίνακα.

Από το πρώτο λεπτό, οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά θέλοντας να δείξουν ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα. Σε ένα συναρπαστικό, αλλά και ταυτόχρονα σαρωτικό 10πτο, από το 18' έως το 28' η ομάδα μας έστειλε 4 φορές την μπάλα στα δίχτυα και τελείωσε εκει οποιαδήποτε συζήτηση περί νίκης. Στην συνέχεια, η ομάδα μας διατήρησε τον έλεγχο και την κατοχή του αγώνα,  χωρίς να δώσει ούτε στιγμή την ευκαιρία στον αντίπαλο να την απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο,  οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη μπήκαν εξίσου καλά και κατάφεραν να πετύχουν και 5ο γκολ. Έπειτα προσπάθησαν να διαχειριστούν το παιχνίδι, διατηρώντας τον έλεγχο και την κατοχή. 

Στο παιχνίδι, η ομάδα μας δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες από την αρχή, και προηγήθηκε τελικά με τον αρχηγό Νίκο Βούλγαρη στο 18' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά το κόρνερ του Κυρτέγου και την αδυναμία της αντίπαλης άμυνας να απομακρύνει, ανοίγοντάς ετσι λοιπόν το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κυρτέγος με μια τρομερή απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 2ο γκολ. Το επιθετικό κρεσέντο συνεχίστηκε, με την ομάδα μας να πιέζει ψηλά, ο Βούλγαρης Χ. να κλέβει την μπάλα, να την δίνει στο Κυπαρίσση και εκείνος αλτρουιστικά σκεπτόμενος πάσαρε στον Κυρτέγο, που έγραψε το 3-0. Το 4ο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά και συγκεκριμένα στο 28' σημείωσε ο Κυπαρίσσης, με την ομάδα μας να ξεδιπλώνεται γρήγορα στην αντεπίθεση,  ο Μακράκης με μια ωραία πάσα να βρίσκει τον Κυρτέγο και εκείνος να πασάρει στον Κυπαρίσση, που πέρασε και τον τερματοφύλακα για να κάνει το 4-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.  Με την έναρξη του β' μέρους, ο Κυπαρίσσης με μια τρομερή λόμπα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ!

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν.,Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Χατζηθεοδωρίδης, Ζώβληκας, Δημητρουλόπουλος, Κυρτέγος, Βούλγαρης Χ., Μακράκης, Κυπαρίσσης 

Αλλαγές : Στο 60' οι Σαρρής και Δημητρίου αντικατεστήσαν τους Βούλγαρη Χ. και Ζώβληκα, αντίστοιχα. Στο 70' οι Γκαράτζιας και Δελαβερίδης, πήραν τις θέσεις των Δημητρουλόπουλου και Μακράκη. Τέλος, στο 75ο λεπτό ο Στεφανίδης αντικατέστησε τον Βούλγαρη Ν.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας εύχονται στην ομάδα του Δία Δίου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου