Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Στα πλαίσια εορτασμού της πόλης μας, επίσκεψη του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κ-16 στην επετειακή έκθεση για τα «60 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ»

 Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το τμήμα Κ-16 των Τμημάτων Υποδομών της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Σύσσωμη η μελανόλευκη αποστολή Κ-16 οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη και μέλη της διοίκησης επισκέφθηκαν στα πλαίσια εορτασμού της πόλης μας «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2021» την επετειακή έκθεση για τα «60 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ», μια έκθεση του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Οι ποδοσφαιριστές θαύμασαν την λαμπρή ιστορία της ομάδας ξεφυλλίζοντας το παρελθόν, ζώντας το παρόν και έχοντας παρακαταθήκη τις χρυσές σελίδες της ιστορίας μας βλέποντας το μέλλον που τους ανήκει. Ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Γιώργος Τσιαλός και ο Δημήτρης Αδαμόπουλος μέλος της επιτροπής επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πολυπληθή αποστολή του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 

Η αποστολή ξεναγήθηκε καθώς οι ποδοσφαιριστές διέκριναν μέσα από τα διάφορα εκθέματα και τον προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη ο οποίος τίμησε αγωνιζόμενος την μελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Μνήμες βαθιά χαραγμένες στην ένδοξη ιστορία της ομάδας, ταξιδεύονταςχρόνια ανά την Ελλάδα. 

Διακρίναμε μια εξαίρετη και πλούσια συλλογή ετών των αδελφών Ξενίδη Νίκο και Δημήτρη, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια συλλέγαν με κάθε κόστος αυτά τα πολύτιμα εκθέματα. Επίσης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του μελανόλευκου σωματείου μας έχουν στην κατοχή τους σημαντικές σειρές φωτογραφιών που κοσμούν την παρούσα έκθεση. 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιάννης Λαζαρίδης και ο Υπεύθυνος Τύπου κι Ενημέρωσης Βασίλης Τσακιρίδης, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και την Επιτροπή για την άψογη παρουσίαση των εκθεμάτων. Μια συλλογή αφιερωμένη στα 60 ΧΡΟΝΙΑ προσφοράς στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της πατρίδας μας και του τόπου μας, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας… 

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης, του ΟΠΠΑΠ και της Επιτροπής, οι οποίοι επιμελήθηκαν άριστα αυτή την μοναδική στιγμή μαζεύοντας μνήμες πολλών ετών. Στο τέλος όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν ως ενθύμιο ένα μαγνητάκι με τα 60 χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Σας ευχαριστούμε…

Γραφείο Τύπου κι Ενημέρωσης Ερασιτέχνης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου